Doorgaan naar hoofdcontent

Creme maskers voor de nacht

Maskers zijn fijn en goed voor je huid
en daarom zijn er ook crème maskers voor ‘s nachts!
Deze doe je op je gezicht voor je gaat slapen en laat je ‘s nachts intrekken.Het is fijn dat je er dus niet een kwartier voor hoeft uit te trekken!
Het is soms best wel fijn om even rustig te gaan zitten voor een masker, maar zo’n nachtmasker is ook praktisch!

Er zijn ook speciale nachtmaskers te koop.
Deze maskers zijn speciaal ontwikkeld om ‘s nachts te dragen.
Hoe werken ze: je brengt een laag op je gezicht aan, nadat je je gezicht hebt schoongemaakt, en gaat daarmee slapen.
De volgende ochtend haal je de rest eraf met facewash.


Je kan ook prima kant en klare maskers gebruiken, alleen moet je dan geen dikke laag opdoen, want dat wordt dan te dik en komt overal aan te zitten.
Gebruik geen kleimasker, dan zit je hele bed onder het masker.
De kant en klare maskertjes in die zakjes werken ook voor ‘s nachts!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?