Doorgaan naar hoofdcontent

De nieuwste huidverzorgingsproducten van Dove.


De huidverzorgingsrituelen van de Nederlandse vrouw van routine naar optimale verzorging.


Voeden van de huid?
Hoewel we allemaal weten dat goede voeding in het algemeen belangrijk is, weet meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen niet wat het verschil is tussen voeden en hydrateren van de huid.
Dit terwijl het voeden van de huid essentieel is voor een optimale huidverzorging.
Het is voor veel vrouwen dan ook nog geen onderdeel van hun routine.
Door het voeden herstelt de huid zich van binnenuit, waardoor deze er op den duur mooier uitziet.
Een optimale huidverzorging combineert dan ook hydrateren én voeden.

De verschillenden Dove-producten reinigen en hydrateren niet alleen je huis, maar voeden het ook voor een optimale huidverzorging.

De nieuwe prodcucten die Dove heedt uitgebracht zijn de :
- Deeply Nourishing Douchecréme
- Essential Nourishment Body Milk
-Essential Nourishment Handcréme
(Over deze producten komt binnenkort een review online, dus binnenkort meer over de producten!)

Door de toevoeging van de NutriumMoisture-technologie in de douchecrémes van Dove is het voeden van de huid zelfs onder de douche mogelijk.
De hand & body-producten van Dove bevatten het DeepCare Complex.
Een van de belangrijkste voedende bestanddelen van het DeepCare Complex is een hoge concentratie glycerine, die het huid oppervlakte diep voedt.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?