Doorgaan naar hoofdcontent

Essence trendeditie Season of Extremes


Seasons of extremes is een relatief kleine collectie met die zowel kleurrijk als neutraal is, natuurlijk zijn jullie vast benieuwd naar de lakjes die jullie vanaf maart 2012 in de winkels kunnen vinden, kijk daarom maar snel verder!

Season of extreme nail polish EUR 1,79 in de kleuren: 01 Little miss bright, 02 on the bright side, 03 pimp my bright, 05 nude or what?, 07 nude rules! en 08 did someone say nude?

01 & 02

03 & 04

05 & 06

07 & 08
Zoals jullie zien worden er 6 lakjes aangekondigd, maar ik heb 8 nagellakjes in de afbeeldingen gevonden, blijkbaar krijgen we ze niet allemaal in Nederland.

Maar er is meer, jullie kennen ze misschien wel van de Essence Circus circus collectie, de dubbelzijdige nagellakjes die je perfect kunt combineren en dat voor EUR 2,79

Season of extremes nail polish colour3 EUR 2,79 in de kleurencombinaties: 01 it's two bright, 02 brightsmade, 03 we are all bright, 04 just the nude of us, 05 team nude en 06 my best nude friends

01, 02 & 03

04, 05 & 06
 
Uiteraard is het weer een limited edition, op = op!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?