Doorgaan naar hoofdcontent

Essence trendeditie Season of Extremes


Seasons of extremes is een relatief kleine collectie met die zowel kleurrijk als neutraal is, natuurlijk zijn jullie vast benieuwd naar de lakjes die jullie vanaf maart 2012 in de winkels kunnen vinden, kijk daarom maar snel verder!

Season of extreme nail polish EUR 1,79 in de kleuren: 01 Little miss bright, 02 on the bright side, 03 pimp my bright, 05 nude or what?, 07 nude rules! en 08 did someone say nude?

01 & 02

03 & 04

05 & 06

07 & 08
Zoals jullie zien worden er 6 lakjes aangekondigd, maar ik heb 8 nagellakjes in de afbeeldingen gevonden, blijkbaar krijgen we ze niet allemaal in Nederland.

Maar er is meer, jullie kennen ze misschien wel van de Essence Circus circus collectie, de dubbelzijdige nagellakjes die je perfect kunt combineren en dat voor EUR 2,79

Season of extremes nail polish colour3 EUR 2,79 in de kleurencombinaties: 01 it's two bright, 02 brightsmade, 03 we are all bright, 04 just the nude of us, 05 team nude en 06 my best nude friends

01, 02 & 03

04, 05 & 06
 
Uiteraard is het weer een limited edition, op = op!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.