Doorgaan naar hoofdcontent

Mono eyeshadow stash
Vandaag laat ik jullie weer een deel zien van mijn stash.
Deze keer mijn mono eyeshadows.
Ik heb verschillende merken en kleuren, dus ik zou zeggen kijk mee naar de foto's.3x Maybelline eyestudio cosmos eyeshadows
L'oreal Color Infaillible in 012 Endless chocolat, 006 All Night Blue, 009 Permanent Kaki & 002 Hourglass Beige  Bovenste rij: Catrice 110 Vanilla cream & 050 Romantic Diamonds
Onderste rij: Essence 20 Bing Bang, 16 Go glam & 17 Hot spot

 Essence Moonlight collection in 01 Live forever & 03 Sparkling dawn
Grilz! oogschaduw (helaas is het paars een overspray, erg jammer)
Essence 03 Wear it!, 01 Fabulous & 05 Pretty Rockin'


Essence Creamylicious in 04 Chocolate shake, 01 Wild Berry Sorbet,
03 Coffee Cream & 02 Iced Chai Latte

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?