Nieuwe producten bij Sephora

Sephora lanceert dit voorjaar een hoop nieuws: vrolijke badproducten, mooie make-up en een aantal opmerkelijke crèmes en serums. Een overzicht.


Badcollectie
Leuk, fris en zonnig: dat is de beste omschrijving voor de zeer uitgebreide bubbelende badcollectie van Sephora. Er zijn maar liefst 14 verschillende geuren en kleuren – van mango en groene thee, tot toffee, oranjebloesem en aardbeien. Alle 14 geuren en kleuren zijn verkrijgbaar in tal van hoedanigheden: er is een serie Bubble Bath & Shower, een serie Creme Body Wash, een serie Smoothing Body Scrub, een serie Moisturizing Body Lotion, een serie Nourishing Body Butter, bruistabletten voor in bad, capsules met een eenpersoonsportie douchegel en zelfs een serie vrolijke badsponzen. In dezelfde geuren en kleuren is er voor gebruik buiten het bad een serie vloeibare handzeep in een pompje, geparfumeerde kaarsen en een collectie eau de toilette. Alle cosmeticaproducten zijn dermatologisch getest en bevatten geen parabenen.
Make-up
Lief en snoepig zonder tuttelig te worden is de Pretty in Pink make-upcollectie van Sephora. De collectie bestaat uit diverse kleuren oogschaduw – drie rozetinten en een zacht groene – een mooie, dieproze blush, drie tinten roze nagellak, een transparante nagellak, een nagelbeschermer, een nagelprimer, twee vijlen, een mascara (zwart, niet roze), een set kwasten en meerdere roze opbergtasjes.
Bodycrème
De Sephora Slim & Time collectie. Om te beginnen de Slimming and Firming Soft Gel. Deze bodycrème zou volgens Sephora na veertien dagen gebruik cellulitis met 75 procent moeten doen verminderen en na 28 dagen gebruik zo’n 76 procent slankere dijen moeten geven. in de crème zit wat cafeïne, dat vocht afvoert en moet ontgiften, en een HydroSenn complex dat moet hydrateren.
De Targeted Smoothing Body Gloves zijn een paar handschoenen voor eenmalig gebruik, waarmee cellulitis kan worden weggescrubt en de dijen, billen en heupen en buik in een aantal weken slanker zouden moeten worden. De huid zou er ook zachter, gladder en steviger van moeten worden. Flink masseren doet immers altijd wonderen. Total Body Lift Gel is ook al zo’n wondermiddel. Deze gel bevat een  collageenstimulerend peptidencomplex dat na twee weken gebruik de borsten, billen en armen steviger maakt en na een maand de borsten zelfs lift. Het is uiteraard getest en maar liefst 66 procent van de 29 dames uit het testpanel meldt dat de buste gelift is.

Gezichtsverzorging
Dit liftende kunstje kan Sephora ook op het gezicht, en wel met het Lifting Roll On Serum. Ook dit product bevat het eerder genoemde HydroSenn complex en daarnaast ‘liftende peptiden’.
make-up
geweldig is de nieuwe Smart Make-Up collectie van Sephora., met om te beginnen de fantastische Outrageous Dramatic Volume Mascara. Deze mascara heeft een rijke, romige formule die is verrijkt met hyaluronzuur en geeft de wimpers extra veel volume. Het speciale borsteltje heeft een tip met ultrafijne haartjes, waardoor de mascara heel precies kan worden aangebracht. Ook in deze collectie: Long Eyeliner Lasting, twee eyeliners in de kleuren smaragdgroen en turkoois. De eyeliners bevatten extra veel pigment en zijn heel precies aan te brengen. Het Nano Eye Pencil bevat natuurlijke wassoorten en sheaboter. Het is verkrijgbaar in drie tinten: aubergine, bruin (met shimmer!) en diep donkerblauw. Het mooiste product uit deze collectie is toch wel het Nude Pro Lesson Eye Palette, een palet oogschaduw in zes bruin- en beigetinten, waarmee een schitterende, natuurlijke oogmake-up gecreëerd kan worden. Voor de liefhebbers blijft een smokey eye natuurlijk ook mogelijk, maar dat is eigenlijk passé – naturel is momenteel dé look!
De Brightening & Hydrating Foundation is eveneens verrijkt met hyaluronzuur en vitamine C en zorgt er daardoor voor dat de huid de hele dag mooi glad en zacht blijft. De foundation camoufleert kleine oneffenheden en geeft een mooie, egale teint. Hij is verkrijgbaar in negen kleuren. De Color Reveal Lip Balm, tenslotte, is een verzorgende lippenbalsem met een mooi, zacht roze tintje. Hij hydrateert de lippen en geeft ze een klein beetje extra volume.

Kijk voor meer producten die nieuw zijn bij Sephora op www.sephora.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?