Nivea Sun producten


Nivea komt ook dit jaar weer met een aantal nieuwe sun producten.
Het is altijd belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon!!
En een goede factor is ook van groot belang, want de zon is misschien fijn, maar net zo schadelijk voor je huid!!


Gelukkig door de zonHet is algemeen bekend dat de UV-stralen in de zon schadelijk zijn voor de huid en bovendien zorgen voor een vroegtijdige huidveroudering. Toch is het heerlijk om in de zon te liggen. Zo zie je er met een kleurtje niet alleen uitgeruster en energieker uit, je wordt het ook. “Wanneer we ons blootstellen aan de zon produceren we minder slaaphormonen en meer serotonine en endorfine. Deze hormonen zorgen ervoor dat we ons blij en gelukkig voelen”, aldus Dr. Katja Warnke, Product Developer bij Beiersdorf. “Daarnaast maakt de huid extra Vitamine B en D aan wanneer het zonlicht krijgt. Dat zorgt voor sterke botten en een gezond immuunsysteem.”

 
NIVEA SUN Pure & Sensitive (SPF 30 en 50)
Wie een gevoelige huid heeft, merkt dat deze het tijdens blootstelling aan de zon extra te verduren krijgt en sneller geïrriteerd raakt. Zonder goede bescherming kan de huid strak en jeukerig gaan aanvoelen en rood worden. Een gevoelige huid kan niet alleen minder goed tegen de zon, dit huidtype kan ook gevoelig zijn voor kleurstoffen, conserveringsmiddelen of geurstoffen die in zonproducten zitten. NIVEA SUN Pure & Sensitive is vrij van deze toevoegingen en de SPF 50 bevat een hoog aantal UVA –en UVB-filters. Hierdoor kunnen ook mensen met een gevoelige huid genieten van de zon. Omdat NIVEA SUN Pure & Sensitive waterproof is, werkt deze ook in de zee of in het zwembad. NIVEA SUN Pure & Sensitive is er in SPF 30 en 50.


NIVEA SUN Kids Swim & Play 50+
Kinderen vinden het heerlijk om te spelen in de zon en veel te zwemmen. Het is niet altijd even gemakkelijk om ze daarna elke keer in te smeren. NIVEA komt daarom met iets nieuws: NIVEA SUN Kids Swim & Play. Deze zonnebrand biedt extra hoge bescherming aan de gevoelige kinderhuid. Door de toevoeging van extra Dexpanthenol is het nog beter bestendig tegen water omdat dit ingrediënt zorgt voor een extra beschermlaagje op de huid. De zeer hoge SPF geeft een goede en extra lange bescherming aan de kwetsbare kinderhuid en vermindert het risico op zonneallergie.


NIVEA SUN Anti-Age lotion SPF 30
Voor wie graag in de zon ligt maar zijn huid wel extra wil beschermen tegen vroegtijdige veroudering is er de nieuwe NIVEA SUN Anti-Age SPF 30. Dit product beschermt niet alleen tegen verbranding door de zon, het voorkomt ook (vroegtijdige) tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes in het gezicht. Bovendien beschermt het tegen zonneallergie. Door de niet-vette structuur van de lotion is het product ook geschikt voor het gezicht.


NIVEA SUN Protect & Bronze Spray
Sinds de introductie van NIVEA Protect & Bronze is het niet langer nodig om te kiezen tussen bruin worden of de huid beschermen. Dit zonnebrandproduct stimuleert de natuurlijke productie van Melanine dat verantwoordelijk is voor de bescherming van de huid en je een gezonde kleur geeft. Het ingrediënt Glycyrrhetinic Acid – een natuurlijk ingrediënt afgeleid uit de dropplant - geeft de aanmaak van Melanine een extra boost. Het stimuleert niet alleen het bruiningsproces, maar geeft de huid ook nog eens een natuurlijke kleur. NIVEA Protect & Bronze is er vanaf nu ook in een spray-variant waardoor het nog makkelijker en sneller aan te brengen is. Door de lichte textuur neemt de huid de crème snel op en werkt het direct. De NIVEA SUN Protect & Bronze Spray is er in SPF 20, 30 en 50.NIVEA SUN Pure & Sensitive (200ml)

factor 30 en 50

€ 16,49 - € 17,99

Gevoelige huid


NIVEA SUN Swim & Play (220 ml)

factor 30 en 50

€ 16,99


Kinderen


NIVEA SUN Anti-Age (50ml)

factor 50

€ 10,99

De ouder wordende huid


NIVEA SUN Protect & Bronze Spray (200ml)

Factor 20, 30 en 50

€ 13,99 - € 18,99

Alle huidtypenAlle nieuwe NIVEA SUN-producten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de winkel.

Reacties

Populaire posts