Doorgaan naar hoofdcontent

Voorjaarstrend: felle kleuren op je lippen

weblogavatar_beauty_trend_zolang_de_lippen_maar_knallen
De make-uptrend voor komend voorjaar?
Knallende lippen!
Oranje-rood, girly roze of fuchsia: het mag allemaal, zolang het maar knalt!
Bekijk de beelden voor inspiratie...


De trends opvolgen wordt deze lente simpel en betaalbaar: het enige dat je nodig hebt is een aantal mooie lipsticks in knallende kleuren!
Houd het verder rustig: een mooie egale teint, lichte blosjes en niet te veel poespas rond de ogen: mascara, een waasje nude oogschaduw en wat oogpotlood is genoeg.

Combineer dat met mooi gelakte nagels in de eveneens frisse tinten - zoals pistache groen en mandarijntjes oranje - die dit jaar hot zijn!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?