Doorgaan naar hoofdcontent

Voorjaarstrend: felle kleuren op je lippen

weblogavatar_beauty_trend_zolang_de_lippen_maar_knallen
De make-uptrend voor komend voorjaar?
Knallende lippen!
Oranje-rood, girly roze of fuchsia: het mag allemaal, zolang het maar knalt!
Bekijk de beelden voor inspiratie...


De trends opvolgen wordt deze lente simpel en betaalbaar: het enige dat je nodig hebt is een aantal mooie lipsticks in knallende kleuren!
Houd het verder rustig: een mooie egale teint, lichte blosjes en niet te veel poespas rond de ogen: mascara, een waasje nude oogschaduw en wat oogpotlood is genoeg.

Combineer dat met mooi gelakte nagels in de eveneens frisse tinten - zoals pistache groen en mandarijntjes oranje - die dit jaar hot zijn!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.