Doorgaan naar hoofdcontent

Bescherm je huid dag op 12 mei 2012Vroegtijdige ontdekking van huidkankervergroot de kans op genezing.
De missie van de samenwerkende partners iservoor te zorgen dat huidkanker eerder wordt herkend en minder vaak voorkomt doorverstandig zongedrag.
Optimale huidbescherming en regelmatige huidcontrole is erg belangrijk.
Daarom wordt op zaterdag12 mei 2012 wederom de Bescherm Je Huid Dag georganiseerd.
Een groot gedeelte van de Nederlandse ziekenhuizen en huidtherapie praktijken verdeeld over het hele land neemt deel aan de Bescherm Je Huid Dag.
Voor meer informatie verwijs ik je graag naarhet bijgaande persbericht of de site www.beschermjehuid.com

Het doel van deze dag is driedeling:
1 Het creeren van een grotere bewustwoording van de gevaren van de zon.
2 Mensen bewust maken van het belang van regelmatige huidcontrole (zelfcontrole), om het zo in een vroeg stadium te herkennen.
3 Bezoekers die dag de mogelijkheid geven over vragen te stellen over verdachte plekjes op hun huid.

Hoe meer mensen op de hoogte zijn van deBescherm Je Huid Dag, hoe beter het is.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?