Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice LE Revoltaire collectie

De nieuwe Revoltaire collectie brengt misschien wel een revolutie teweeg in jouw make-upstash, het is misschien even wennen, maar deze zomer gaan we bij Catrice duidelijk voor felle kleuren!
Kijken jullie mee om te zien wat de Catrice Revoltaire collectie ons vanaf mei gaat brengen?


Smokey eyes palette in 2 kleurencombinaties : C01 Toxic combination en C02 Explosive combination EUR 4,49


Velvet Matt Lip Colour in 3 kleuren : C01 Colour bomb, C02 Nude alarm en C03 Bloody red EUR 3,00

Lip Brush EUR 2,99

Powder blush in C01 Colour bomb EUR 3,99


Ultimate nail lacquer in 5 kleuren : C01 Innocent toxin, C02 Attracting camouflage, C03 Colour bomb, C04 Colour of honor en C05 Mission lilac EUR 2,49

De Catrice Revoltaire collectie zal in mei 2012 te koop zijn bij verschillende filialen van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, in België wordt Catrice verkocht bij het Kruidvat.
De collectie is, zoals altijd bij deze limited editions, tijdelijk verkrijgbaar, op=op.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?