Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice LE Revoltaire collectie

De nieuwe Revoltaire collectie brengt misschien wel een revolutie teweeg in jouw make-upstash, het is misschien even wennen, maar deze zomer gaan we bij Catrice duidelijk voor felle kleuren!
Kijken jullie mee om te zien wat de Catrice Revoltaire collectie ons vanaf mei gaat brengen?


Smokey eyes palette in 2 kleurencombinaties : C01 Toxic combination en C02 Explosive combination EUR 4,49


Velvet Matt Lip Colour in 3 kleuren : C01 Colour bomb, C02 Nude alarm en C03 Bloody red EUR 3,00

Lip Brush EUR 2,99

Powder blush in C01 Colour bomb EUR 3,99


Ultimate nail lacquer in 5 kleuren : C01 Innocent toxin, C02 Attracting camouflage, C03 Colour bomb, C04 Colour of honor en C05 Mission lilac EUR 2,49

De Catrice Revoltaire collectie zal in mei 2012 te koop zijn bij verschillende filialen van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, in België wordt Catrice verkocht bij het Kruidvat.
De collectie is, zoals altijd bij deze limited editions, tijdelijk verkrijgbaar, op=op.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.