Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice LE Revoltaire collectie

De nieuwe Revoltaire collectie brengt misschien wel een revolutie teweeg in jouw make-upstash, het is misschien even wennen, maar deze zomer gaan we bij Catrice duidelijk voor felle kleuren!
Kijken jullie mee om te zien wat de Catrice Revoltaire collectie ons vanaf mei gaat brengen?


Smokey eyes palette in 2 kleurencombinaties : C01 Toxic combination en C02 Explosive combination EUR 4,49


Velvet Matt Lip Colour in 3 kleuren : C01 Colour bomb, C02 Nude alarm en C03 Bloody red EUR 3,00

Lip Brush EUR 2,99

Powder blush in C01 Colour bomb EUR 3,99


Ultimate nail lacquer in 5 kleuren : C01 Innocent toxin, C02 Attracting camouflage, C03 Colour bomb, C04 Colour of honor en C05 Mission lilac EUR 2,49

De Catrice Revoltaire collectie zal in mei 2012 te koop zijn bij verschillende filialen van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, in België wordt Catrice verkocht bij het Kruidvat.
De collectie is, zoals altijd bij deze limited editions, tijdelijk verkrijgbaar, op=op.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!