Doorgaan naar hoofdcontent

Eelt blijft voetprobleem nr 1Ondanks dat onze voeten niet vaak zichtbaar zijn voor de buitenwereld, verzorgt 97,5 procent van de Nederlanders ze wel. We doen dit vooral omdat dit hoort bij normale lichaamsverzorging (70%) maar ook om voetklachten te voorkomen (61%). Waar we het meeste last van hebben is overtollig eelt en een droge huid. En hoewel mannen heel tevreden zijn over de voeten van hun partner, kunnen zijn voeten volgens haar wel eens een opknapbeurt gebruiken! Dit blijkt uit onderzoekvan Hansaplast, die dit jaar zijn 90ste verjaardag viert.


Nagels knippen in de badkamer
We verzorgen onze voeten voornamelijk door onze nagels te knippen (88%) en eelt te verwijderen (41%). Eelt is nog steeds het grootste voetprobleem, maar liefst 33 procent van de ondervraagden heeft hier last van. Ruim een derde smeert de voeten wel eens in met een crème. De badkamer is nog steeds de meest aangewezen plek om onze voeten te verzorgen, maar we gebruiken ook de slaap- en huiskamer hiervoor.

Mannen meer tevreden dan vrouwen over de voeten van hun partner
Acht op de tien mannen en vrouwen met partner vinden het belangrijk dat hun partner verzorgde voeten heeft.
Ruim 60 procent vindt iets lelijk aan zijn of haar eigen voeten, vooral eelt en teennagels zijn hier debet aan. Bijna de helft (49%) van de mannen vindt de voeten van zijn partner mooi. Vrouwen daarentegen zijn minder positief over zijn voeten. Slechts 23 procent is te spreken over de voeten van haar geliefde en vindt dat zijn voeten wel een opknapbeurt kunnen gebruiken (21% vs. 6%). Ook vinden mannen de voeten van hun partner vaker sexy (23% vs. 6%) en opwindend (10% vs. 5%) dan vrouwen. Voor 15 procent van de mensen onder de dertig spelen de voeten een belangrijke rol als erogene zone.

Wie mogen er aan onze voeten zitten?
Ruim een kwart van de Nederlanders geeft aan dat zij liever niet hebben dat er iemand anders dan zijzelf aan hun voeten zit. En hoewel de helft van de mannen het prima vindt als hun partner aan hun voeten zit, vindt maar één op de drie vrouwen het goed als haar partner bijvoorbeeld haar nagels knipt. Zelfs professionals worden door minder dan de helft van de ondervraagden toegestaan.

Aanpak grootste voetprobleem: eelt
Het jubilerende Hansaplast introduceert nu een nieuwe anti-eelt lijn om het grootste voetprobleem aan te pakken. De Anti-Eelt Crème, Anti-Eelt Serum en Anti-Eelt Peeling bieden de meest effectieve en snelle oplossing voor de zeer droge en verharde huid.

Hansaplast Anti-Eelt Crème:
De crème biedt zichtbaar resultaat in vier dagen en gaat eeltvorming tegen door de toevoeging van 20% Ureum. Dit is een huideigen stof die vocht vasthoudt in de huid. Breng de crème twee keer per dag aan op de verharde huid en masseer de crème met cirkelvormige bewegingen totdat deze volledig is geabsorbeerd door de huid.

Hansaplast Anti-Eelt Serum:
Het Hansaplast Anti-Eelt Serum met 20% Ureum is effectief vanaf de eerste
applicatie. Breng het serum twee keer per dag aan op de specifieke eeltplekken. Bij hardnekkige eelt kan na de behandeling met het serum een puimsteen gebruikt worden om de verzachte huid te verwijderen.

Hansaplast Anti-Eelt Peeling
De Peeling met 5% Ureum is effectief en verzorgend tegelijkertijd door de toevoeging van amandelolie. Breng een kleine hoeveelheid scrub aan op de vochtige voeten, vooral op de voetzolen, en masseer de eeltplekken met een lichte druk. Spoel zorgvuldig af met warm water en droog de voeten goed af.
De Hansaplast Anti-Eelt-lijn is geschikt voor diabetici en is dermatologisch getest.

De producten zijn per april verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van:
Hansaplast Anti-Eelt Crème (75 ml):        €6,49*
Hansaplast Anti-Eelt Serum (6 ml):           €7,49*
Hansaplast Anti-Eelt Peeling (75 ml):       €5,49*

Reacties

  1. Het kan knap vervelend zijn als je daar veel last van hebt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?