Doorgaan naar hoofdcontent

Een stevige en zachte huid met de NIVEA Pure & Natural Verstevige​nde BodycrèmeBaarn, 29 maart 2012 – Niets is zo fijn als een stevige huid die de hele dag zacht en soepel aanvoelt. De nieuwe NIVEA Pure & Natural Verstevigende Bodycrème met biologische Arganolie en Burdockfruit verstevigt en voedt de huid intensief zodat deze de hele dag zacht en soepel aanvoelt. Daarnaast is dit Pure & Natural product geschikt voor elk huidtype. De crème heeft een frisse geur en is ideaal voor dagelijkse verwenmomenten.


Een goede verzorging van de huid is belangrijk. Het zorgt voor een goede hydratatie en de huid wordt daardoor steviger en gladder. Hierdoor voelt de huid prettiger aan. En welke vrouw wil dat nou niet? Daarnaast wordt de huid dagelijks blootgesteld aan negatieve invloeden van buitenaf waar zij tegen beschermd moet worden. NIVEA introduceert nu de nieuwe NIVEA Pure & Natural Verstevigende Bodycrème om de vrouw tegemoet te komen in haar behoefte naar natuurlijke producten en goede verzorging van haar huid. De formule van de Pure & Natural Verstevigende Bodycrème maakt de huid zacht en stevig en zorgt tegelijkertijd voor intensieve hydratatie van de huid. De prettige textuur en frisse geur van de crème zorgen voor een heerlijk verwenmoment tijdens het aanbrengen. De crème bestaat uit 95% natuurlijke ingrediënten en bevat geen siliconen, parabenen, kleurstoffen of mineralen.

Een mooie gladde huid
Het vrouwelijk bindweefsel heeft van nature een lossere structuur dan die van mannen. Dit is niet voor niets. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat de collageenvezels, componenten van het bindweefsel die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, mee kunnen rekken tijdens een zwangerschap zonder dat de huid scheurt. Het houdt echter ook in dat de vrouwenhuid haar stevigheid sneller kan verliezen dan die van een man. De NIVEA Pure & Natural Bodycrème bevat twee sterk geconcentreerde biologische ingrediënten die de huid voeden, verstevigen en de vorming van collageen stimuleren: biologische Arganolie en Burdock fruitextract.
Natuurlijke ingrediënten voor de behoeften van de vrouwenhuid
Arctiin, afkomstig uit de Burdockvrucht, stimuleert de vorming van collageen. Het bindweefsel wordt hierdoor dikker en veerkrachtiger, en zorgt voor een merkbaar stevigere en gladdere huid. Arganolie is rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren en Vitamine E, die de huid van de cellen beschermen. Arganolie bevat drie keer zoveel Vitamine E als olijfolie en zorgt voor een optimale ondersteuning bij de werking van het biologische Burdock-extract. De combinatie van het krachtige bestanddeel Arctiin en de biologische Arganolie zorgen voor een intensieve voeding van de huid waardoor deze langer gehydrateerd blijft.

De NIVEA Pure & Natural Verstevigende Bodycrème is vanaf juni 2012 te koop voor een consumentenadviesprijs van €6,99.

Reacties

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!