Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe mineralogie producten

Mineralogie is een make-up merk met producten die mineralen en biologische olien bevatten
Ook zijn de producten vrij van talk, zetmeel, kleurstof en parfum.
En ook bevatten de producten een factor SPF 26!
Het is een dier- en milieuvriendelijk merk en ondersteunt goed doelen!


Kortom een goed en bewust merk!

Mineralogie heeft een aantal nieuwe producten uitgebracht.

Liquid eyeliner (3 ml)

Een zeer rijke zwarte eyeliner met een zeer praktisch gemaakt kwastje met de handigheid van een stift waardoor lange houdbaarheid wordt gegarandeerd. Hierdoor kan je makkelijk en snel een lijntje trekken op de bovenste wimperrand!

Verkoopadvies prijs: euro 23,95

 Matte Finishing Powder (5 gr)

Verfijnt de porienstructuur door toevoeging van pijlwortel met natuurlijke vetabsorberende eigenschappen en geeft een extra dimensie door kalmerende en beschermende werking van Kamille. Verzacht en egaliseert de gelaatstrekken op natuurlijke wijze, zomnder het gevoel van een extra laag make-up.

Verkoopadviesprijs: euro 22,95

 Waterproof mascara (6 ml)

Separeert de haartjezs stuk voor stuk en maakt tegelijkertijd de belofte van langdurige volumineuze, rijke weelderige wimpers waar. De waterproof mascara is volledig waterproof en doorstaat zelfs een fikse regenbui! En is er ook weer gemakkelijk af te halen.

Vkoopadviesprijs: euro 24,95

 Eyeshadow primer (5ml)

De ideale basis om je met zorg aangebrqachte oogscaduw de gehele dag onberispelijk te laten zitten. Voorkomt dat de oogschaduw in de lijntjes gaat zitten of gaat vlekken.
Een nudetinted rijke creme.

Verkoopadviesprijs: euro 16,95


Eye Liner Natural Kohl

Zacht, natuurlijk en heel intens zwart voor het aanbrengen van het meeste perfecte lijnthe rond en in de ogen.

Verkoopadviesprijs: euro 16,95

Reacties

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.