Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe mineralogie producten

Mineralogie is een make-up merk met producten die mineralen en biologische olien bevatten
Ook zijn de producten vrij van talk, zetmeel, kleurstof en parfum.
En ook bevatten de producten een factor SPF 26!
Het is een dier- en milieuvriendelijk merk en ondersteunt goed doelen!


Kortom een goed en bewust merk!

Mineralogie heeft een aantal nieuwe producten uitgebracht.

Liquid eyeliner (3 ml)

Een zeer rijke zwarte eyeliner met een zeer praktisch gemaakt kwastje met de handigheid van een stift waardoor lange houdbaarheid wordt gegarandeerd. Hierdoor kan je makkelijk en snel een lijntje trekken op de bovenste wimperrand!

Verkoopadvies prijs: euro 23,95

 Matte Finishing Powder (5 gr)

Verfijnt de porienstructuur door toevoeging van pijlwortel met natuurlijke vetabsorberende eigenschappen en geeft een extra dimensie door kalmerende en beschermende werking van Kamille. Verzacht en egaliseert de gelaatstrekken op natuurlijke wijze, zomnder het gevoel van een extra laag make-up.

Verkoopadviesprijs: euro 22,95

 Waterproof mascara (6 ml)

Separeert de haartjezs stuk voor stuk en maakt tegelijkertijd de belofte van langdurige volumineuze, rijke weelderige wimpers waar. De waterproof mascara is volledig waterproof en doorstaat zelfs een fikse regenbui! En is er ook weer gemakkelijk af te halen.

Vkoopadviesprijs: euro 24,95

 Eyeshadow primer (5ml)

De ideale basis om je met zorg aangebrqachte oogscaduw de gehele dag onberispelijk te laten zitten. Voorkomt dat de oogschaduw in de lijntjes gaat zitten of gaat vlekken.
Een nudetinted rijke creme.

Verkoopadviesprijs: euro 16,95


Eye Liner Natural Kohl

Zacht, natuurlijk en heel intens zwart voor het aanbrengen van het meeste perfecte lijnthe rond en in de ogen.

Verkoopadviesprijs: euro 16,95

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?