Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe Nivea Sensitive & Pure deodorant

Omdat maar liefst 67% van de vrouwen last heeft van een gevoelige okselhuid introduceert NIVEA Sensitive & Pure deodorant. Veelal door overgevoeligheid voor ingrediënten in deodorants krijgen veel vrouwen last van irritaties zoals rode bultjes en jeuk. Met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging weet NIVEA hoe zij effectief en op een milde wijze de gevoelige huid van de oksel kan beschermen. De nieuwe NIVEA Sensitive & Pure deodorant is daarom speciaal ontwikkeld om deze irritaties tegen te gaan.


De gevoelige huid van de oksel
Mensen met een gevoelige okselhuid weten hoe vervelend en pijnlijk het kan zijn als deze geïrriteerd raakt. Vooral mensen met allergieën voor conserveringsmiddelen, alcohol of parfum hebben moeite met het vinden van een geschikte deodorant die én effectieve bescherming biedt én de huid niet irriteert. Ook kleurstoffen en parabenen kunnen huidirritaties veroorzaken. “67% van alle vrouwen hebben een gevoelige okselhuid”, aldus Dr. Björna Windisch, Group Manager NIVEA Deodorants, Hamburg. “Zij lezen de ingrediëntenlijst wanneer ze een deodorant kopen en zoeken naar een optimaal effect van het product met zo min mogelijk ingrediënten”.

0%
NIVEA Sensitive & Pure deodorant is een 48-uur anti-transpirant deodorant en bevat 0% alcohol, 0% conserveringsmiddelen en 0% kleurstoffen. Voor
sommige mensen kan het gebruik van een deodorant spray al irritatie aan de okselhuid opleveren. Voor hen introduceert NIVEA naast een Sensitive & Pure
spray ook een Sensitive & Pure roll-on. Deze roll-on is bovendien 100% vrij van geurstoffen.
Voor een extra milde verzorging van de huid bevatten beide varianten Avocado-olie en Kamille-extract die de huid kalmeren. Avocado-olie verbetert de hydratatie van de huid en houdt deze soepel en zacht. Kamille staat bekend om haar verzachtende en ontstekingsremmende bestanddelen die irritaties voorkomen.
De nieuwe NIVEA Sensitive & Pure lijn is hiermee geschikt voor dagelijks gebruik voor mensen met zelfs de meest gevoelige huid.

NIVEA Sensitive & Pure deodorants zijn vanaf april 2012 verkrijgbaar. De consumentenadviesprijzen van NIVEA Sensitive & Pure deodorant zijn als volgt:
NIVEA Sensitive & Pure deodorant spray (150ml):            € 3,79
NIVEA Sensitive & Pure deodorant roll-on (50ml):            € 3,79

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.