Doorgaan naar hoofdcontent

Essence Trendeditie Ready for boarding

Goed nieuws voor Belgische Essence fans, jullie krijgen half juni de primeur van de nieuwste Essence trend edition met de naam Ready for boarding! In Nederland moeten we nog wat langer wachten, maar vanaf half juli kunnen we onze Essence vakantie musthaves ook inslaan, prima op tijd voor onze vakantie-uittocht.

In de Ready for boarding trend edition vind je handige kleine reisproducten die altijd nog wel in jouw koffer passen, waar je deze zomer ook naartoe gaat.

Ready for boarding eyeshadow palette Beauty on tour EUR 3,49


Ready for boarding 2 in 1 kajal pencil 01 Destination & 02 Via airmail EUR 1,49

Ready for boarding lip & cheek cream 01 Sending you kisses & 02 Beauty on tour EUR 2,49

Ready for boarding nailpolish 01 Sending you kisses, 02 Beauty on tour, 03 Exits on your right, 04 Via airmail en 05 Destination sunshine EUR 1,49


Ready for boarding Peel off base coat 01 Carry me home! EUR 1,79

Dit klinkt heel erg handig, een basecoat die je simpelweg, inclusief nagellak, weer van jouw nagels haalt, je zou geen remover meer nodig hebben en kunt toch vaak van nagellak wisselen in de vakantie!

Ready for boarding Cosmetic bag EUR 2,49

Ready for boarding Luggage tag EUR 2,29

Ready for boarding hand & body wipes EUR 1,29

Vochtige doekjes, handig voor in jouw handtas, met een frisse granaatappelgeur.
De Essence Ready for boarding trend edition zal als eerste vanaf half juni 2012 t/m half juli 2012 bij de Belgische filialen van het Kruidvat te vinden zijn, vanaf half juli 2012 zal de collectie ook in Nederland te koop zijn. Natuurlijk is dit ook weer een tijdelijke collectie en geldt er op=op.

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.