Doorgaan naar hoofdcontent

Essence Trendeditie Ready for boarding

Goed nieuws voor Belgische Essence fans, jullie krijgen half juni de primeur van de nieuwste Essence trend edition met de naam Ready for boarding! In Nederland moeten we nog wat langer wachten, maar vanaf half juli kunnen we onze Essence vakantie musthaves ook inslaan, prima op tijd voor onze vakantie-uittocht.

In de Ready for boarding trend edition vind je handige kleine reisproducten die altijd nog wel in jouw koffer passen, waar je deze zomer ook naartoe gaat.

Ready for boarding eyeshadow palette Beauty on tour EUR 3,49


Ready for boarding 2 in 1 kajal pencil 01 Destination & 02 Via airmail EUR 1,49

Ready for boarding lip & cheek cream 01 Sending you kisses & 02 Beauty on tour EUR 2,49

Ready for boarding nailpolish 01 Sending you kisses, 02 Beauty on tour, 03 Exits on your right, 04 Via airmail en 05 Destination sunshine EUR 1,49


Ready for boarding Peel off base coat 01 Carry me home! EUR 1,79

Dit klinkt heel erg handig, een basecoat die je simpelweg, inclusief nagellak, weer van jouw nagels haalt, je zou geen remover meer nodig hebben en kunt toch vaak van nagellak wisselen in de vakantie!

Ready for boarding Cosmetic bag EUR 2,49

Ready for boarding Luggage tag EUR 2,29

Ready for boarding hand & body wipes EUR 1,29

Vochtige doekjes, handig voor in jouw handtas, met een frisse granaatappelgeur.
De Essence Ready for boarding trend edition zal als eerste vanaf half juni 2012 t/m half juli 2012 bij de Belgische filialen van het Kruidvat te vinden zijn, vanaf half juli 2012 zal de collectie ook in Nederland te koop zijn. Natuurlijk is dit ook weer een tijdelijke collectie en geldt er op=op.

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!