Tigi Hair Reborn producten


De creatieve expertise van het TIGI International Creative Team onder leiding van Anthony Mascolo en Nick Irwin en de kennis en kunde van R&D afdeling van Unilever hebben kunst en wetenschap laten versmelten.
Hét unieke van TIGI Hair Reborn is de nieuwe technologie, Hyper Distillation. Dit zorgt ervoor dat de ingrediënten in hun puurste vorm worden toegevoegd aan de producten, met het beste resultaat tot gevolg.


TIGI Hair Reborn bestaat uit 3 journeys in haarverzorging:
1) Journey of Resurgence - for dry hair
2) Journey of Serenity - for frizz-prone hair
3) Journey of Awakening - for weak, damaged hair

Drie veelvuldig voorkomende haarproblemen worden hiermee bestreden, en dat alles in een unieke verpakking, met geweldige producten met heerlijke geuren!

TIGI Hair Reborn is gemaakt om haar mee te nemen op een evolutionaire reis. Met een uniek distillatie proces en hoog geconcentreerde ingrediënten pakt TIGI Hair Reborn de schade aan het haar aan, repareert, regeneert, beschermt en sluit het haar. Het vervangen van verloren lipiden en eiwitten voorkomt dat de haarwortels omhoog gaan staan en geeft ongekende resultaten.

Door middel van TIGI unieke Hyper-Distillation proces wordt het haar vernieuwd, verjongd en hersteld in zijn natuurlijke, 'jeugdige' staat.

TIGI Hair Reborn combineert wetenschap met creativiteit: “The science of hair is brought to life” met geconcentreerde behandelingen die zijn ontwikkeld om het haar te verjongen op een nieuwe en superieure manier. Super-gedestilleerd zijde eiwit resulteert in ultra-hanteerbaar, fluweelzachte, en uitzonderlijk glanzend haar. Zelfs het meest beschadigde haar wordt glad, gezond en pluisvrij.

Pure, geconcentreerde in-salon behandelingen combineert ultra-luxe ingrediënten met wetenschap wat resulteert in weelderig, mooi haar. TIGI Hair Reborn is ontworpen voor zowel luxe salon-diensten en retail. Salons die het mogen verkopen krijgen een specifieke opleiding voor back-bar toepassing, haaranalyse tests en verkoop gericht op het soort haar van de klant.

TIGI Hair Reborn begins with three hair journeys.
Elke reis begint bij de salon back-bar met een behandeling met een hoog octaangehalte. Deze is ontworpen als kick-start voor de herstellende reis.

A journey of Resurgence
voor droog haar
Krijg tot 400% meer hydratatie!

Voor mensen met een normaal tot droog haar: The Journey of Resurgence. Met verfrissende kamperfoelie en Watermint geur, richt deze Journey zich op vocht aanvulling en voegt glans toe, het verbetert de kracht van het haar en het verstrekt subliem hydratatie en glans die tot 7 dagen blijft.
De unieke formule met Hyper-Distillation technologie en Micromarine ingrediënten (zeewier, aloë vera, babassunotenolie, groene thee polyfenolen,) is hoog in vetgehalte, gericht op het helpen vullen van verloren lipiden waar nodig, wat resulteert in gewichtloze hydratatie.
 

A journey of Serenity
Voor haar wat pluist

Biedt tot 80% vermindering van het kroezen en gladheid die tot 14 dagen houdt wanneer gebruikt wordt in combinatie met Deep Restoration Shampoo, Conditioner en Reparative Nocturnal Therapie.

De Hyper-Distillation formule bevat zijde eiwit dat fungeert als een zijden gaas tussen de haarvezels, voor uitzonderlijke beheersbaarheid. Geavanceerde voeding en smoothing wordt gegeven aan opstandige, frizz-gevoelig, gestrest haar. Haar is herboren, waarbij het fluweelglad is met een lichtgevende glans die blijft tot 14 dagen. De kleur-veilige producten verbeteren beheersbaarheid en glans en met een decadente zwoele geur van paarse gember en sandelhout voel je je zo sereen als je haar.

A journey of Awakening
Voor zwak haar.

Na 30 dagen gebruik herstelt het haar tot haar sterkst.

Deze formule Hyper-Distillation technologie bevat Prolipid 3; een formule van keratine, Keravis en babassunotenolie. Deze reis met Prolipid 3 assisteert  bij de wederopbouw van het eiwit niveau diep in de kern van de haarvezel,  beschermt tegen toekomstige schade en resulteert in intense reconstructie voor zwak en beschadigd haar. Designed to be colour safe, the Journey of Awakening treatments voegt ook glans toe en bevat een sensuele, warme Black Orchid geur.

Style Treats

Om de TIGI Hair Reborn reis te voltooien, zorgen de Style Treats voor een collective van geavanceerde styling producten met treatment benefits die de perfecte balans tussen creatie en verzorging bieden. Dit zorgt ervoor dat de gebruiker de eigen ‘signature’ stijl kan bereiken én de beste hair care mogelijk biedt.

“TIGI Hair Reborn has been designed by TIGI hairdressers using the most advanced technology available, combining gentle and effective ingredients created to restore hair to its natural state – In a word: beautiful.” Anthony Mascolo.

Reacties

Populaire posts