Doorgaan naar hoofdcontent

Vrouw met ‘Het mooiste haar van Nederland’ bekend
Steffi Koster uit Alkmaar gekozen uit ruim 11.000 inzendingen in zoektocht Andrélon

Steffi Koster uit Alkmaar heeft het mooiste haar van Nederland. Zij is uit ruim 11.000 inzendingen door het Nederlandse publiek en een vakjury tot winnares verkozen in de zoektocht van Andrélon. De vakjury bestond uit Thijs Willekes (beautycoach en presentator), Hilmar Mulder (hoofdredactrice Grazia) en het Andrélon-team. De jury roemde Steffi om haar prachtige volumineuze haar. Als winnares in de categorie volume stevende Steffi uit Alkmaar de finalisten in de andere vijf categorieën steil, kort, slag, krul, en opsteek met 14.000 stemmen en de stem van de jury voorbij. Daarmee sleepte zij de hoofdprijs in de wacht en is zij dus hét Andrélon model in Grazia nummer 22. In totaal hebben meer dan 32.000 Nederlanders hun stem uitgebracht.Steffi Koster uit Alkmaar is door het Nederlandse publiek en de vakjury verkozen tot winnares van Andrélons zoektocht naar ‘Het mooiste haar van Nederland’.

Steffi Koster uit Alkmaar is heel erg blij verrast dat zij uit alle inzendingen de uiteindelijke winnares van de zoektocht van Andrélon naar ‘Het mooiste haar van Nederland’ is geworden: “Ik was al overdonderd door het feit dat ik überhaupt in de finale stond. Maar dat ik ook nog eens van alle andere finalisten heb gewonnen, kan ik nog steeds niet bevatten. Fantastisch dat er zoveel mensen op mij hebben gestemd op de Facebook-pagina en website van Andrélon! Wat gaaf!”.

De vakjury bestaande uit  Thijs Willekes, Hilmar Mulder en het Andrélon-team had veel plezier in haar taak te bepalen wie de uiteindelijke winnares zou worden: “Wat is er verschrikkelijk veel mooi haar in Nederland. Jaloers heb ik alle inzendingen zitten bekijken. En de winnares? Die heeft echt het haar waar ik van droom”, aldus Hilmar Mulder, hoofdredactrice van Grazia.

“Het was echt super om te zien hoeveel moeite sommigen deden en wat voor mooie foto’s we als inzending kregen. Steffi uit Alkmaar is een terechte winnares; wie wil nou niet zulk prachtig haar? Hè vind je ook niet, prachtig volume?!”, aldus beautycoach Thijs Willekes.

Wie heeft ‘Het mooiste haar van Nederland’?
Andrélon ging op zoek naar ‘Het mooiste haar van Nederland’. Ruim 32.000 Nederlanders hebben hun stem uitgebracht op hun favoriet in de categorieën kort, krul, slag, volume, opsteek en steil. Uit de zes categoriewinnaressen kon het publiek vervolgens ‘Het mooiste haar van Nederland’ kiezen door nogmaals hun stem uit te brengen op de website en de Facebook-pagina van Andrélon. Op basis van het aantal stemmen en de mening van de vakjury is de winnares in de categorie volume, Steffi Koster uit Alkmaar, tot de uiteindelijke winnares gekozen en wordt het Andrélon-model in Grazia.

Ga naar www.facebook.com/AndrelonNederland of www.andrelon.nl voor meer informatie over Andrélon en de zoektocht naar ‘Het mooiste haar van Nederland’.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?