Winnaar Live Your Style contest bekend.8x4 ging voor deze wedstrijd de samenwerking aan met MTV. De muziekzender Is de nummer één lifestyle –en jongerenzender, wat haar een uitstekende partner maakt voor 8x4. Het deodorantmerk staat net als MTV voor het uitdragen van een persoonlijke stijl. 8x4 heeft niet voor niets zeventien verschillende deodorants in haar assortiment. Zo is er voor iedere stijl een passende geur.
Winnaar LIVE YOUR STYLE contest bekend!
Romy wint 8.000 euro en een rol in de landelijke 8x4 campagne

Romy Treebusch uit Den Haag is gisteravond uitgeroepen tot winnares van de 8x4 ‘LIVE YOUR STYLE’ contest. Zij wint hiermee 8.000 euro en haar style grid ´Heavenly´ is het campagnebeeld van de landelijke print-en outdoorcampagne van lifestyle deodorantmerk 8x4. Fotografe Elza Jo en MTV-presentatrice Tess reikten de prijs donderdagavond uit in de NL Studios in Amsterdam. ¨Het verhaal klopte: het totaal ademde het hemelse van het concept. Bovendien zijn de foto’s fantastisch en raken ze ons. Een heel mooi geheel!¨, aldus Elza Jo namens de jury. Vanuit Londen liet de winnares weten heel blij te zijn met de prijzen.


Winnaars in de spotlight!
Tijdens het LIVE YOUR STYLE event gisteravond werden de style grids van de tien finalisten gepresenteerd. Elke finalist kreeg de tijd om te vertellen op welke manier hun ontwerp hun persoonlijke stijl weergeeft. De vakkundige jury bestaande uit fotografe Elza Jo, Sabine Geurten (hoofdredactrice Glamour), Kirby Beckman(MTV Concept Developer)Roger Verdurmen (Strategy Director van communicatiebureau Draftfcb) en Marjolijn Mook (Product Manager 8x4), beraadden zich hierna en maakten uiteindelijk de winnaar bekend. De winnaar ging, zoals eerder vermeld, naar huis met 8.000 euro aan prijzengeld en een rol binnen de 8x4-campagne. De style grid van winnares Romy was gebaseerd op de geur ‘Heavenly’. ¨Heavenly past bij mij omdat ik speel met kleur en licht en mijn foto’s iets dromerigs hebben. Ik vind het belangrijk om een vrouw haar zachte kant te belichten en haar zo vrouwelijk mogelijk neer te zetten. Om dit te bereiken is het van belang dat zij zich gevoelig durft op te stellen, maar daardoor juist heel krachtig en energiek is. Sprankelend, fris en hemels, dat is mijn stijl¨, aldus de winnares.

De gedeelde tweede prijs ging naar Lara Bominaar uit Breda en Floor Boers uit Rotterdam. Ook hun style grids zullen te zien zijn in de printcampagne van 8x4. Beiden gaven aan vooral ontzettend trots en blij te zijn dat hun werk binnenkort in de Nederlandse printmedia te zien is.

8x4 Live Your Style contestDeelnemers aan de 8x4 Live Your Style contest konden een ‘style grid’ uploaden op www.mtv.nl/8x4 waarin zij hun eigen stijl lieten zien in vier foto’s. De wedstrijd, georganiseerd door 8x4 in samenwerking met MTV, ging op 23 april van start. Er zijn maar liefst 4.500 grids ingezonden en deze waren te zien in de LIVE YOUR STYLE Gallery op de website. Ook was er in deze galerie de mogelijkheid de grids te liken en op Facebook te delen. De vakkundige jury heeft vervolgens de tien beste inzendingen uitgekozen. De keuze werd onder andere gebaseerd op authenticiteit, aspiratie en emotie.
Description: 8x4 Range

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts