Doorgaan naar hoofdcontent

Fisher Price ipad foor kidsJonge gezinnen hebben tegenwoordig veel media in huis. Met name de tablet groeit in populariteit. Een op de drie gezinnen bezit over dit elektronische gadget1. Met hun aantrekkelijke kleuren, geluiden en vormen zijn tablets ook in trek bij de allerkleinsten. Daarom voegt Fisher-Price na het succes van de introductie van de Apptivity Case voor de iPhone® en iPod®, de Apptivity Case voor de iPad® aan haar assortiment toe. Met deze eigentijdse en innovatieve houder met kindvriendelijke handvatten is nu ook de iPad® optimaal beschermd tegen krassen, vallen, stoten, kwijlen, bijten en gooien door dreumesen. Kinderen kunnen vanaf een half jaar oud spelenderwijs de tablet ontdekken, dankzij de Apptivity Case en de bijgeleverde educatieve gratis Fisher-Price apps.
1 Onderzoek uitgevoerd door Stichting Mijn Kind Online in opdracht van Mediawijzer in 2012.


Dreumesvriendelijk in een handomdraai
Voor veel ouders zal het herkenbaar zijn: je kleintje wil graag spelen met de verleidelijke tablet, drukt onhandig op de knoppen van het apparaat en schuift met zijn of haar kleverige vingertjes over het scherm. Waar de muis nog vraagt om motorische ontwikkeling is er dankzij de opkomst van de touchscreen voor kleine kinderen geen enkele technische hindernis meer om zelfstandig de interactieve wereld te verkennen. In de praktijk blijkt echter dat een tablet hier niet altijd tegen bestand is. De Apptivity Case voor de iPad® biedt hier vanaf nu een speelse en educatieve oplossing voor. Kindjes kunnen vanaf nu naar hartelust spelen met de iPad®, zonder dat deze ook maar één beschadiging oploopt. Je klikt de iPad® in de beschermende houder van de Fisher-Price Apptivity Case, draait deze totdat hij ‘in het slot klikt’ en er kan eindeloos gespeeld worden. Zowel met de iPad® als met de Apptivity Case zelf. De transparante harde hoes beschermt het display tegen krassen en stoten.

Actief met apps
Kinderen kunnen nooit vroeg genoeg beginnen met leren. Met de Fisher-Price Apptivity Case kunnen ze vanaf zes maanden al spelenderwijs aan de slag met de vele - in de iTunes®- gratis te downloaden Fisher-Price apps. Of je kleintje nu een dierenliefhebber, een slimmerikje of een avonturier is, met het grote aanbod aan Engelstalige interactieve spelletjes bieden de Fisher-Price apps voor iedere dreumes wat wils. Met behulp van de Apple FaceTime® software kunnen ze bovendien uitgebreid ‘kletsen’ met opa en oma of navigeren door de vakantiefoto’s. Daarnaast kan het kindje zich ook vermaken met de spiegel op de achterkant en zijn of haar gezichtsuitdrukkingen oefenen of spelen met de miniatuur-rammelaars die aan de kleurrijke houder vastzitten.


De Fisher-Price Apptivity Case voor de iPad® is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden en kan gebruikt worden voor de iPad® 1 en 2. Dit elektronische gadget is verkrijgbaar bij alle (online) speelgoedwinkels voor de consumentenadviesprijs van € 39,99. Voor meer informatie: www.fisher-price.nl

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?