Nieuwe Mineralogie producten


Groen is hot, groen is bewustwording en groen communiceert authenticiteit. Groene cosmetica neemt daarom een steeds grotere plaats in. Mineralogie heeft een goed onderbouwde filosofie, waarbij de kernwoorden: ‘sophisticated en added value’ een gegeven is.

100% mineralen van farmaceutische kwaliteit, parabenenvrij, geen zetmeel, talk of synthetische parfum; de foundations hebben een natuurlijke SPF van 26 op basis van Zink en Titaniumdioxide, zijn hypoallergeen en huidverbeterend.

Mineralogie heeft ondanks de Glossy-uitstraling een zeer Ecofriendly beleid:

  • Producten zijn niet getest op dieren 
  • De omverpakkingen zijn bedrukt met Soja-inkt en van gerecycled papier afkomstig van duurzame boomboerderijen 
  • De meeste productcontainers zijn gemaakt van 20% recyclebare materialen, waarvan een aantal 100% biologisch afbreekbaar (Eco-Chic compacts) is. Onze Dispensing Brushes zijn navulbaar en herbruikbaar waardoor milieuvriendelijker.


Ontdek de nieuwste generatie zonnecosmetica: de Face & Bodyblock SPF 30

De Face & Bodyblock SPF 30 beschermt de huid tegen onnodige huidveroudering en de negatieve gevolgen van de zon!


Deze revolutionaire sunblocker is het ultieme in zonbescherming. De Mineralogie SPF 30 Face & Body Block is de perfecte keuze om je huid goed en veilig tegen de zon te beschermen op basis van de mineralen Zinkoxide en Titaniumdioxide. Waterafstotend waardoor het bij warmte en transpiratie goed blijft zitten, streepvrij doordat Mineralen zich egaal vermengen met de huid, is de Mineralogie Face & Body Block een must voor ieder zichzelf respecterende man of vrouw die zich op verantwoorde wijze aan de zonnestralen blootstelt. De transparante versie is ook zeer geschikt voor kinderen. Daarnaast geeft deze sunblocker de huid een prachtige maar ook egalere uitstraling.


Verkrijgbaar in
Clear (transparant) en Golden Sand (een warme middentint wanneer je meer kleur wilt).

Ook is er een ander nieuw product namelijk een BB cream, de Liquid Hydration Sheer Tint
Verzorgend, voedend, hydraterend,egaliserend én op minerale basis, zonder kleurstoffen en met een natuurlijke SPF.


De Liquid Hydration Sheer Tint laat de natuurlijke gezondheid en glans van de huid naar voren komen.
Wil je een meer finished look, combineer de Liquid Hydration dan met de Matte Finishing Powder of onze SPF 26 Loose Mineral Foundation. Als een complete dekking gewenst is, combineer deze getinte hydraterende dagcrème dan met onze Pressed Mineral Foundation.
Verkrijgbaar in verschillende tinten: voor de lichte huid t/m de donkere huid.Reacties

Populaire posts