Doorgaan naar hoofdcontent

Zomerkapsels


Om er deze zomer fantastisch uit te zien heeft Sally Brooks, International Art Director NIVEA Hair Care en winnares van prestigieuze kappersprijzen, een aantal spetterende looks samengesteld. Met het gebruik van de juiste NIVEA Haircare producten én het volgen van de stappen zijn deze gemakkelijk thuis te creëren. Van een speelse bob tot de klassieke paardenstaart, de verschillende stijlen bieden genoeg variatie om elke zomerse dag te stralen.
Vanilla Ice Cream Bob

Sally Brooks: “Deze halflange speelse bob roept het ontspannen zomergevoel op. De rand van de pony raakt net de wimpers aan en de lange lagen geven een optimaal volume”.
 How to:


Was het haar en verdeel de NIVEA Volume Sensation Mousse over het haar.
Föhn eerst het onderste gedeelte van het haar en gebruik een ronde borstel om het haar extra textuur te geven. Deze extra textuur creëer je door het haar om de borstel te draaien en de top van de föhn op het haar gericht te houden. Gebruik deze techniek voor alle delen van het haar aan de onderkant. Tip: Maak de verdelingen in het haar niet te klein. Het gaat om volume en niet om krullen. 
Föhn het bovenste gedeelte van het haar op dezelfde manier. Werk vanuit de kruin achterwaarts om volume te creëren en het voorste gedeelte van het haar voorwaarts. 
Gebruik Velco rollers op de bovenkant van het haar om het haar vast te zetten.
Schud het haar los en fixeer het met NIVEA Volume Sensation Haarspray.Voor deze look zijn de NIVEA Volume Sensation Mousse en Styling Spray ideaal. Deze producten verdubbelen het volume van het haar. Ze maken het haar niet zwaar, wat belangrijk is voor een mooi en luchtig vallende bob.

Consumentenadviesprijs: € 4,49/€ 4,49

5-Minute Summer Braid

Sally Brooks: “Ook deze zomer is de vlecht weer helemaal hot. Het speelse karakter van de vlecht past perfect bij het ongedwongen karakter van de zomer. Deze eenvoudige coupe is geschikt voor half lang tot lang en van fijn tot dik haar. Deze stijl is gemakkelijk thuis te creëren”.

How to:


Begin met een middenscheiding. Verdeel het haar vanaf enkele centimeters boven de haarlijn tot achter het oor aan de voorkant en hetzelfde aan de achterkant van het hoofd. Dit geeft 4 secties die je kunt vast zetten om later te gebruiken. 
Toupeer het haar licht vanaf de kruin om volume te creëren en het haar een natuurlijk gevoel te geven.
Maak een lange paardenstaart, zet deze vast met een elastiekje en zet het uiteinde naar binnen vast.
Maak een vlecht in elk van de vier eerder gemaakte delen. Let erop dat je dicht bij het hoofd begint met vlechten.
Duw het haar aan de bovenkant van de staart uiteen en vult dit met de staart. Zorg ervoor dat al het haar bijeenkomt om een nette knot te vormen.
Breng de vlechten bij elkaar en stop deze ook bij de knot.
Zet de look vast met haarspeldjes en gebruik de NIVEA Long Repair haarspray om de look te fixeren.

Gebruik voor deze look de NIVEA Long Repair Styling Spray. Deze spray zorgt voor extra sterke fixatie en biedt drievoudige bescherming voor de haarwortel, de haarlengte en de puntjes. Zo blijft de vlecht zelfs tijdens een dagje strand goed zitten.

Consumentenadviesprijs: € 4,49Simple Summer Ponytail

Sally Brooks: “Een eenvoudige paardenstaart met leuke details is perfect voor deze zomer. Door het haar in drie banen te verdelen, is het gemakkelijk om verschillende stijlen te creëren en variatie aan te brengen op de klassieke paardenstaart. Dit is mijn persoonlijke favoriet. De perfecte look voor zowel naar het werk als voor een spannende avond uit”.

How to:

1.       Begin met een middensscheiding. Zet de voorste gedeeltes hiervan vast. Toupeer vervolgens het gehele haar om meer volume te creëren en het haar
        textuur te geven.
2.       Spray NIVEA Diamond Gloss hairspray op een borstel en borstel het haar om het extra glans te geven.
3.       Zet het haar vast in een lage paardenstaart met behulp van een elastiekje.
4.       Neem een paar lange plukken uit de onderkant van de paardenstaart en draai deze rond het elastiekje. Zet dit vast met wat speldjes.
5.       Gebruik een diadeem of ander haaraccesoire en draai de voorste plukken op dezelfde manier als eerst en zet ze vast als knopen.Voor de finishing touch van deze look is de NIVEA Diamond Gloss Styling Spray het aangewezen product. Deze spray zorgt voor een extra sterke, langdurige fixatie en haar dat lekker soepel aanvoelt. Het geeft de paardenstaart een schitterende glans en houdt het goed in model.Consumentenadviesprijs: € 4,49


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Video - Halloween Roomtour 2017

Ook dit jaar deel ik met jullie mijn Halloween Roomtour! Dit jaar alleen ietsjes anders, namelijk in een diashow. Hopelijk vinden jullie het leuk om mijn Halloween roomtour te zien!

Live, Life and Dream bestaat 6 jaar!!!