Nieuwe geur Lady Gaga

Misschien hebben jullie er al iets van gezien of gehoord, Lady Gaga is de volgende bekendheid die een eigen parfum krijgt. Misschien niet eens zo speciaal, maar jullie kennen Lady Gaga natuurlijk allemaal wel, als zij iets doet, dan is het altijd bijzonder en speciaal. Haar eerste parfum Fame is dan ook niet zomaar een parfum, de parfum is inktzwart van kleur en ook de ingrediënten zoals Belladonna (een zeer giftig plantje dat vrouwen vroeger gebruiken om mooie grote pupillen te krijgen) zijn bijzonder mysterieus. 
Lady Gaga heeft samen met haar creatieve team, Haus laboratories,  en meesterparfumeur Richard Herpin een bijzondere geur samengesteld die past in haar wereld. 
De wereld waarin zij haar fans "little monsters" noemt en hen tijdens haar eerste concertreeks meenam naar het Monster Ball. 
De monsters komen ook terug in de dop van de flacon, de gouden uitsteeksels lijken toch wel een beetje op klauwen van monsters?

De donkere kleur van de parfum geeft duidelijk weer dat dit niet zomaar een parfum is, het hart van de geur is toch wel een tikje duister, mede door het akkoord van o.a. belladonna, de dodelijke nachtschade die 18e eeuwse beauty's gebruikten voor een hevig intense blik. 
Fame laat zich dan ook omschrijven als een zwoele, spannende bloemengeur met ingredienten zoals wierrook, honing, saffraan, abrikozen, tijgerorchidee en jasmijn.

De parfum is ook echt een noviteit, want geïnspireerd door Lady Gaga's uitspraak “Als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht" staat de zwarte vloeistof symbool voor een geurmetamorfose in een luxueuze duisternis. 
De vloeistof is zwart "als de ziel van roem", maar wordt bij contact met lucht volledig transparant.

Bijzondere promo!
Lady Gaga's Fame eau de parfum zal vanaf september 2012 te koop zijn bij de parfumerie, er zal ook een body lotion en showergel te koop zijn (ook zwart van kleur), een flacon van 30 ml eau de parfum kostEUR 29,50.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts