Doorgaan naar hoofdcontent

Nivea breidt het verzorgingsassortiment uit!Twee verfrissende reinigingsmousses als opvallende nieuwkomers
 De al jaren vertrouwde en bekende basisverzorgingslijn van NIVEA VISAGE heet vanaf nu NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn. De lijn is niet alleen in een nieuw jasje gestoken doormiddel van een vernieuwde verpakking en nieuw herkenbaar NIVEA logo, ook de formule is verbeterd. De complete NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn is namelijk verrijkt met het ingrediënt Hydra IQ dat zorgt voor een optimale hydratatie van de huid. De combinatie van een intensieve reiniging en optimale verzorging is essentieel voor een gezonde huid, zo blijkt uit onderzoek in opdracht van NIVEA VISAGE¹. NIVEA is zich hiervan bewust en breidt daarom haar basisverzorgingslijn uit met twee nieuwe reinigingsproducten. Deze zomer introduceert het merk namelijk twee reinigingsmousses. De NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse voor de normale huid en de NIVEA Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse speciaal voor de droge huid.

De NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn bestaat uit 26 producten, speciaal ontwikkeld voor de (gevoelige) gezichtshuid en heeft voor ieder huidtype en iedere behoefte de juiste producten. NIVEA VISAGE, de nummer één in gezichtsverzorging,  ondergaat dit jaar een complete metamorfose. Opvallend is het authentieke ronde logo dat is geïnspireerd op het bekende blauwe NIVEA Crème blik.Hydra IQ voor extra hydratie

Zoals de nieuwe naam al doet vermoeden is de complete NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn niet alleen gericht op reiniging, maar hebben de producten ook een hydraterende werking. Alle producten, dus ook de reinigingslijn zijn voorzien van het ingrediënt Hydra IQ. Deze technologie is gebaseerd op het stimuleren van de waterkanaaltjes zodat het vocht beter van cel naar cel kan worden getransporteerd. De aanmaak van deze waterkanaaltjes wordt gestimuleerd door het ingrediënt GlycerylGlucose. Dit samen zorgt voor een hydraterende werking van de producten van de NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn.


Goede reiniging essentieel voor een stralende huid

De combinatie van een intensieve reiniging en optimale verzorging is essentieel voor een gezonde huid. Om inzicht te krijgen in de reinigingsrituelen van de Nederlandse vrouw heeft NIVEA daarom een onderzoek uitgevoerd onder 557 vrouwen in de leeftijd van 16 jaar of ouder. Onderzoek wijst uit dat een groot deel van de Nederlandse vrouwen zich niet bewust is van het belang van een goede reiniging. Slechts een kwart gebruikt dagelijks een reinigingslotion/ tonic. Een vijfde gebruikt dagelijks een reinigingsmelk en een nog kleinere groep (16%) maakt het gezicht dagelijks schoon met een reinigingsdoekje bedoeld voor het gezicht. Vooral de vrouwen die geen make-up gebruiken, blijken het belang van een goede gezichtsreiniging te onderschatten; slechts een tiende van de niet-make-up draagsters gebruikt dagelijks een tonic. De vrouwen die het gezicht wel dagelijks reinigen, gebruiken vaak producten die hier niet geschikt voor zijn. Door een verkeerd gebruik van producten kunnen uitdroging en onzuiverheden ontstaan. Ruim vier op de tien vrouwen weet niet dat de huid pas echt goed gereinigd is, bij gebruik van de juiste reinigingsproducten. NIVEA wil de vrouw bewust maken van het feit dat een goede reiniging essentieel is voor een stralende huid en breidt daarom haar productlijn verder uit. Zo is er voor iedere vrouw, ieder huidtype en elke vorm van reiniging een passend product


NIVEA Aqua Effect Verfrissende en Verzachtende Reinigingsmousse
De NIVEA Aqua Effect Basisverzorgingslijn wordt deze zomer uitgebreid met twee nieuwe producten: de NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse en de NIVEA Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse. Deze twee producten hebben een mousse-structuur en zowel een reinigende als verzorgende werking. De transparante vloeistof verandert in een schuimende mousse op het moment dat het uit het pompje komt. De formule reinigt zacht en heeft een aangename geur, waardoor het echt een verwennerij is voor de huid. Met de wetenschap dat 36% van de vrouwen gebruikt maakt van de handen bij het reinigen van het gezicht en de wastafel de voornaamste plek is voor reiniging, gevolgd door de douche (30% vs. 22%), sluiten deze twee nieuwe producten perfect aan bij het reinigingsritueel van deze vrouwen. De NIVEA Aqua Effect Verfrissende Reinigingsmousse is speciaal ontwikkeld voor de normale huid en is verrijkt met Vitamine E. De NIVEA Aqua Effect Verzachtende Reinigingsmousse is er speciaal voor de droge huid en is verrijkt met natuurlijke Amandelolie. Beide producten bevatten Hydra IQ voor een hydraterende werking en hebben een aangename geur.De nieuwe reinigingsmousses zijn vanaf juli 2012 verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van €6,49.

Reacties

 1. Die mousse klinkt heerlijk! ik ga hem zeker proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar de verzachtende reinigingsmousse!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben benieuwd naar die mouse! Ik ga een kijkje nemen zodra die in de winkel ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nivea heeft altijd fijne producten vind ik, ga het een keertje proberen! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nivea heeft altijd fijne producten.. deze lijn lijkt me ook heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?