Zomerse make-uptips van Clinique's Global Colour Artist Jenna Menard


Clinique' s Jenna Menard, photo by Richard Phibbs 1_kl.jpgJenna Menard is een make-up artist uit New York die dankzij haar onmiskenbare aangeboren talent en enorme inzet nu één van de populairste specialisten in de beauty-industrie is. 
Haar vakmanschap,veelzijdigheid en eindeloze creativiteit hebben Jenna wereldwijde erkenning opgeleverd. 
Jenna Menard is sinds kort Global Colour Artist bij Clinique. Zij brengt Clinique tien jaar ervaring en de gedeelde visie dat make-up een aanvulling op de natuurlijke schoonheid van de vrouw is. Als Global Colour Artist is Jenna een inspiratiebron voor nieuwe kleuren en applicatietechnieken, en speelt zij een 
actieve rol in de ontwikkeling van aantrekkelijke digitale content voor het merk.


Lees verder voor de Zomerse make-uptips van Clinique's Global Colour Artist Jenna Menard.



Q:  Met welk make-upproduct kun je in een handomdraai een echte zomerlook creëren?


A: Jenna: “Een must voor de zomer is een bronzer die ook als highlighter gebruikt kan worden.  True Bronzer biedt precies wat je nodig hebt aan glinstering en natuurlijke bronskleuring voor een stralend zomergezicht! Voor de lippen raad ik  Long Last Lipstick aan. Aanbrengen, deppen met een tissue en 
nogmaals aanbrengen en deppen. Levendige tinten als Vintage Wine, Red Red Red en Watermelon  zijn perfect voor de zomer. En dankzij de langhoudende formule blijf je er gegarandeerd LANG perfect uitzien!”


Q: Lippenstift, dé grote trend deze zomer, is er in alle kleuren, de ene nog mooier dan de andere. Maar hoe prepareer je je lippen om ervoor te zorgen dat de lippenstift perfect houdt en op droge plekken niet plakt?

A: Jenna: “Het prepareren van de lippen en de manier waarop je ze opmaakt zijn net zo belangrijk als de lippenstift zelf. Gebruik voor je make-up aanbrengt een exfolierend product om alle losse schilfertjes op 
de lippen te verwijderen. Wrijf het cirkelgewijs over je lippen en verwijder het vervolgens met warm water. Breng daarna een lippenbalsem aan om je lippen van vocht te voorzien terwijl je de rest van je make-up
aanbrengt. Verwijder wel alle lippenbalsem voordat je de lippenstift aanbrengt.”Product tips van Jenna:

  • Exfoliation Scrub 
  • Repairwear Intensive Lip Treatment.

Q:  Hoe zou je jouw schoonheidsfilosofie omschrijven? 


A: Jenna: “Ik wil vrouwen helpen zich mooi te voelen en daarbij tegelijkertijd zoveel mogelijk zichzelf te blijven. Alles draait om zelfvertrouwen! Als ik vrouwen opmaak, vraag ik ze altijd aan te geven wat ze het mooiste aan zichzelf vinden en dat probeer ik te accentueren. Soms kun je er met wat mascara en een nieuwe kleur lippenstift al mooier uitzien en toch jezelf blijven.”


Q: Wat is jouw beste beauty tip voor deze zomer? 

A: Jenna: “De zomer is het ideale moment om te experimenteren met kleur en lichtere, heldere kleuren aan je make up toe te voegen. Ik raad aan om je te focussen op je ogen óf op je lippen. Zeker met een felle kleur! 
De Chubby Sticks zijn heel fijn om nieuwe tinten te testen op je lippen.”
Tips van Jenna:

  • Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm Super Strawberry gecombineerd met een neutrale oogschaduw als Lid Smoothie Antioxidant 8-Hour Eye Colour Bit O’Honey en Quickliner for Eyes in Smoky Brown. Mascara is ideaal om de aandacht naar de ogen te brengen, zonder het te overdrijven. High Lengths Mascara en Bottom Lash Mascara zijn een ‘match made in heaven’ voor je wimpers.
  • Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm in een subtiele tint, zoals Whole Lotta Honey met een fellere eye liner, zoals  Cream Shaper for Eyes Deep Cobalt is erg mooi. Breng als finishing touch een beetje blush aan voor een frisse look.

Q: Wat zijn dé kleuren voor deze zomer volgens jou?

A:  Jenna: “Ik ben dol op heldere, felle kleuren, met name voor de zomer. Koraaltinten en helder rood maken mij heel blij! Het  fijne van een koraalkleur is dat het bij iedereen geweldig staat. Dit is een goed alternatief voor klassiek rood.”
Tips van Jenna:

  • High Impact Lip Colour SPF15 (bescherming) in Coral Crush
  • Long Last Lipstick in Coral Chic
  • Butter Shine Lipstick (voeding) in Parisian Red

Reacties

  1. Leuke tips, dus het perfecste is een koraalrode lippenstift en bronzer =]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Interessant interview!
    Alleen de plaatjes doen het bij mij niet :(

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?