Vichy heeft een online magazine!





Vichy komt deze zomer met 2 innovaties op digitaal gebied.
 De vernieuwde website & een online magazine!
Lees snel verder voor meer informatie hierover!





De website, www.vichy.nl is namelijk vernieuwd en is zeker de moeite van een bezoek waard. 
Wat maakt deze vernieuwde site zo bijzonder? 
De site bevat een aantal interessante onderdelen, zoals:

-          Skinlife blog, het blog voor je ideale huid. Op dit blog tref je meningen van experts aan en video’s en adviezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het advies van de yogaleraar om een superplatte buik te krijgen zonder vervelende buikspieroefeningen te doen. Of het advies van de huidspecialist over hoe je je benen het beste kunt hydrateren in de zomer.

-          Behoeften. Een speciaal navigatie instrument waarmee je snel op de site kunt aangeven (en selecteren) in welk onderwerp je geïnteresseerd bent. Wil je informatie over het laten verdwijnen van je onzuiverheden of wil je juist meer weten wat je kan doen tegen huidveroudering? Op dit moment staan 9 verschillende behoeften op de site.

-          Diagnoses en adviezen. Stel je eigen diagnose op bijvoorbeeld het gebied van huidveroudering en ontdek het advies van de apotheker of een andere specialist. Tevens kun je hier het adres van de apotheek bij jou in de buurt vinden. Maar naast de persoonlijke diagnoses, tref je ook interessante weetjes aan van onze specialisten. Is het bijvoorbeeld waar dat airconditioning je huid kan uitdrogen?
-          Producten. Hier tref je informatie over onze producten aan.
-          My Skin. Via My skin kun je ervaringen uitwisselen met leden van de community en profiteren van exclusieve voordelen.

En last but not least,

Vichy komt met  haar eigen online magazine, http://ezine.vichy.nl/
Dit eerste online magazine van 16 pagina’s  staat vol met zomernieuws en bevat veel achtergrondinformatie.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?