Trind en de Etos E-xperience beautytour!


Trind neemt deel aan de Etos E-xperience beautytour!


Een team van professionele visagisten geeft tijdens de Etos E-xperience beautytour tips en adviezen over de laatste trends op gebied van haar, huid en nagels. En daar hoort Trind natuurlijk zeker bij!

Om vrouwelijk Nederland te inspireren met de laatste trends, gaat de E-xperience beautytour van 20 september tot en met 13 oktober langs diverse ETOS-winkels door het hele land. De Trind nagelspecialistes zullen bij verschillende vestigingen op de donderdag, vrijdag en zaterdagen advies geven voor optimale hand- en nagelverzorging.


Beschrijving: Beschrijving: F:\2012\Trind\Artwork\Trind Materiaal\Hand & Nail Care\Perfect system\PerfectSystem_total.jpg

Wil je weten waar en wanneer je de Trind specialistes kan vinden? Kijk dan op http://www.etos.nl/experience-tour voor informatie over de locaties.


Op zaterdag 22 september vindt het E-xperience beauty tour openingsevent plaats in Etos Hoogstraat te Rotterdam. Trind is hier ook bij aanwezig met een nagelspecialiste om adviezen te gevenDe presentatie wordt verzorgd door de bekende beauty stylist Tom Sebastian. Daarnaast vinden er spetterende optredens plaats, een live ‘how to’ en een catwalkshow! Het event duurt van 12.00 tot 16.00 op de Hoogstraat 191 in Rotterdam.

Trind is een Nederlands bedrijf dat unieke producten ontwikkelt voor hand- en nagelverzorging gebaseerd op de natuurlijke samenstelling van de nagel. Producten zoals de ‘Trind Perfect System’ en ‘Trind Caring Colors’ zijn momenteel wereldwijd verkrijgbaar in maar liefst 42 landen. In een aantal landen is Trind zelfs de onbetwiste marktleider op het gebied van hand- en nagelverzorging. De producten van Trind zijn te koop bij de meeste winkels van de grote ketens: Douglas, DA, D.I.O. Drogisterij en ETOS. Voor de dichtstbijzijnde verkooppunten, zie www.trind.com.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?