Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm


Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm
8 nieuwe power tinten voor deze herfst!

De Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm is in de hele wereld populair.

Chubby Stick heeft de vorm van een erg ludiek hydraterend* kleurpotlood en is uitgegroeid tot een product dat elke vrouw wil hebben. De liefhebbers van Chubby houden er van kleuren te combineren en ze in laagjes over elkaar aan te brengen. Ze waarderen ook dat deChubby Stick uiterst praktisch is: hij hoeft niet geslepen te worden, heeft een uitschuifbare stift en je hebt geen spiegel nodig.

Chubby Stick is wereldwijd snel het meest geliefde artikel van Clinique geworden in het assortiment lippenproducten! Over de hele wereld wordt er elke 15 seconden één Chubby verkocht. Sinds de introductie op de markt in 2011 zijn er meer dan 2 miljoen Chubby Sticks over de toonbank gegaan.  Clinique heeft zoveel Chubby Sticks verkocht dat ze opgestapeld tot een hoogte zouden reiken van 581 maal het Empire State Building in New York.

Het verhaal van Chubby Stick gaat verder en Clinique lanceert 8 nieuwe tinten die je het water in de mond doen lopen. Deze nieuwe potloden komen in een waar palet aan kleuren, van oranje tot roze en van fuchsia tot paars. De kleuren kunnen in diverse intensiteiten worden aangebracht.  

Dankzij zijn ultrahydraterende formule*, die bestaat uit sheaboter, mangoboter en jojobaolie, en zijn zachte textuur beschermtChubby Stick de lippen en geeft ze een kleurtje.

DETAILS, DETAILS,… 

De Chubby Stick zit boordevol antioxidanten om de lippen te beschermen en te verwennen. De lippen worden soepel en voelen zijdezacht aan.

Chubby Stick is verkrijgbaar in 14 heerlijke, kleurrijke tinten.


Tip: combineer 2 of 3 Chubby Sticks en creëer de kleur die bij je past!


Indicatieve verkoopprijs:                € 18,81


Reacties

  1. Opeens hoor ik overal Chubby sticks, enkel de naam is al zo schattig! Clinique's chubby sticks zal ik niet snel kopen, maar ben wel erg benieuwd naar die van de Hema!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts