Pump up the Volume met NIVEA Hair Care


Sally Brooks onthult haar geheimen voor een volumineuze haardos

 
Baarn, 12 september 2012 – De winter van 2013 is all about ‘Big Hair’. Sexy looks met volume is waar het om draait aankomende winter, aldus Sally Brooks, internationaal art director voor NIVEA Hair Care. De Volume Sensation producten van NIVEA Hair Care bieden de helpende hand om deze trend voor iedereen mogelijk te maken. Door de producten op de juiste manier te gebruiken, kan het natuurlijke volume van het haar naar boven worden gebracht. Kort, lang, krullend of stijl haar; everyone can pump up the volume, aldus Sally Brooks.
Push-up effect voor ieder type haar


Om het haar in de juiste conditie te krijgen voor een volumineuze coupe is een goede verzorging de eerste stap. De NIVEA Volume Sensation producten zijn hiervoor uitermate geschikt. De vernieuwde NIVEA Volume Sensation formules bevatten vloeibare keratine en bamboe-extract. De vloeibare keratine biedt een optimale verzorging voor het haar en bamboe staat bekend om haar sterke en flexibele halmen die een treksterkte hebben die superieur is aan staal. Het haar wordt hierdoor versterkt bij de wortel en krijgt extra volume. De NIVEA Volume Sensation shampoo en conditioner zijn zo samengesteld dat ze het haar niet verzwaren en zelfs geschikt zijn voor het fijnste haar.

Na de juiste verzorging start de styling van het haar. Gebruik hiervoor de Volume Sensation Styling Spray en Mousse. “Speciale polymeren in de stylingproducten dragen bij aan het verbeteren van het volume. De polymeren vormen als het ware een net over het haar. Wanneer het haar wordt blootgesteld aan de hitte van een haardroger, worden de polymeren actief. Ze creëren een push-up effect, waardoor het haar zichtbaar meer volume krijgt”, aldus dr. Sven Fey, hoofd Product Development NIVEA Hair Care en Styling, Beiersdorf.

Sally Brooks’ styling tips
Voor een perfecte coupe met veel volume onthult Sally hieronder haar geheimen voor een volumineuze haardos:

1.       Volume in het haar is voor iedere gezichtsvorm weggelegd. Het geheim zit in de plek waar het volume wordt aangebracht. Een rond gezicht? Kies voor volume boven op het hoofd. Mensen met een lang gezicht kunnen beter de breedte in gaan met het volume.

2.       Het creëren van volume heeft alles te maken met de stand van de haarwortel. Ga niet met de haargroei mee, maar ga in tegengestelde richting te werk voor het aanbrengen van volume. Breng na het natmaken van het haar een kleine hoeveelheid mousse aan op de haarwortel. Start vervolgens met het drogen bij de aanzet van het haar. Tip: dun haar krijgt extra volume door voorover te buigen en het haar ondersteboven droog te föhnen. Wanneer het haar voor ongeveer 40% droog is, kan gestart worden met de gewenste styling.
                                                                       
3.       Kies bij het aanbrengen van volume voor de juiste tools en stylingproducten. Maak gebruik van een grote ronde borstel, een krachtige föhn, hete rollers en natuurlijk producten die het haar extra volume geven. Een goed voorbeeld is de NIVEA Volume Sensation Styling Mousse. Deze styling mousse plakt niet, waardoor het haar gemakkelijk in de juiste vorm te kammen is zonder dat de borstel in het haar vast blijft zitten. De mousse heeft een crème-achtige structuur, trekt snel in en geeft het haar maximaal volume.

Reacties

  1. De Nivea hair producten zijn altijd wel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt wel mooi, bamboe extract en wat leuk dat er ook echt een beschrijving bijhoort.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts