Vichy IDEALIA PRO Vlekkencorrector


9b182bb2-5ccb-4c21-9e0c-0b262f5d81ab@loreal
Vichy komt in oktober met de eerste diepwerkende vlekkencorrector tegen de 5 soorten huidvlekken. Wat maakt IDEALIA PRO VLEKKENCORRECTOR nu zo bijzonder?


Tot op heden richtte het cosmetisch onderzoek zich bij pigmentverstoringen op de rol van de melanocyt. Maar de ordeloze productie van melanine door de melanocyt en het kwetsbaar worden van de bloedvaten is in feite pas de laatste stap van een dieper en complexer proces. In werkelijkheid wordt de belangrijkste rol gespeeld door de fibroblast en zijn omgeving. Als de fibroblast wordt aangetast door veroudering en stress van buitenaf, wordt de melanocyt overactief en produceert hij plotseling meer melanine om zich te verdedigen en de huid te beschermen.De effectieve werking van een vlekkencorrector wordt dus bepaald door diens capaciteit om zich te richten op de processen die betrokken zijn bij hyperpigmentatie, zowel in de epidermis als in de dermis.

Door de fibroblast en zijn omgeving te beschermen, slaagt IDEALIA PRO VLEKKENCORRECTOR erin om de 5 soorten huidvlekken te corrigeren.

IDEALIA PRO VLEKKENCORRECTOR kan gebruikt worden in plaats van je huidige verzorging, onder je huidige verzorging of afwisselend met je huidige verzorging. Of zelfs op je handen.

Reacties

Populaire posts