Dermatology Award

Diane Ranger, oprichtster van Colorescience Mineral Makeup en uitvindster van het minerale makeup-concept, op zaterdag 1 december aanstaande de prestigieuze "Innovators in Dermatology Award" in ontvangst mag nemen tijdens het jaarlijkse Cosmetic Surgery Forum 2012 in Las Vegas, USA, een geaccrediteert forum waar vooraanstaande artsen de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied presenteren en bediscussiëren.

Met deze prijs wordt het vele werk dat Ranger heeft verricht in het onderzoek naar en de ontwikkeling van minerale makeup gedurende de afgelopen 35 jaar erkend door de medische gemeenschap en wordt het belang van state-of-the-art minerale makeup bevestigd.



Diane Ranger ontwikkelde het eerste minerale makeup-concept al in de jaren '70 van de vorige eeuw, dat zij in de markt introduceerde als het merk id Bare Minerals, destijds een ware revolutie. Midden jaren '90 verliet zij Bare Escentuals, het bedrijf dat id Bare Minerals produceert, om de productietechnieken verder te verfijnen en zo een concept minerale makeup te creëren, dat de huid optimaal beschermt tegen UVA- en UVB-straling, niet met de huid interacteert, maar deze ook niet afsluit, prettig draagt, eenvoudig is aan te brengen, waterafstotend is  en een natuurlijke en tegelijkertijd krachtige dekking geeft.

Dit resulteerde in de meest pure en zuivere vorm van minerale makeup, een nieuw concept dat zij  in 2001 in de Verenigde Staten introduceerde onder de naam Colorescience PRO en sinds september 2011 ook in de Benelux verkrijgbaar is. Sindsdien is Colorescience PRO het meest onderzochte minerale makeup merk, met als meest recente wapenfeit de erkenning van het belang van dit concept door de medische wereld in de vorm van de "Innovators in Dermatology Award".

Dermatologen over de hele wereld, waaronder de zeer gerenommeerde Dr. Zein Obagi, MD, de grondlegger van de Healthy Skin Philosophy en ontwikkelaar van Obagi Medical Products, ZO Skin Health en het binnenkort in de Benelux te introduceren ZO Medical, adviseren het gebruik van Colorescience PRO als makeup en camouflage. Professionele visagisten in vele foto-, televisie- en filmstudio's in Hollywood gebruiken Colorescience dagelijks. Ook in de Benelux beginnen visagisten waardering voor Colorescience te krijgen: Zo visageert Studio A, producent van onder andere "Familie", de Vlaamse tegenhanger van "Goede tijden, Slechte tijden", al haar acteurs met Colorescience PRO.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?