Trind en Etos actie!


Etos actie: bij aankoop 2 producten 1 gratis!


Week 48 & 49 actie bij Etos!

Wegens succes wordt de actie bij Etos herhaald! De komende 2 weken kun je opnieuw extra voordelig Trind-shoppen bij Etos! Van 26 november tot en met 2 december krijg je bij aankoop van twee Trind producten bij een Etos filiaal het tweede product gratis! Deze actie is geldig voor alle Trind producten die in de betreffende vestiging verkrijgbaar zijn. Het Trind assortiment kan per Etos vestiging namelijk verschillen.

Deze periode van het jaar vraagt om extra verzorging van de handen en nagels. De hand- en nagelverzorgingsproducten van Trind helpen je hierbij! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Trind Hand Repair voor verzorging van de handen en Trind Nail Balsam en Cuticle Balsam voor hydrateren van nagels en nagelriemen. Maar ook de Trind Nail Repair Natural: de meest effectieve nagelversterker die je nagels sterk maakt en soepel houdt.

Beschrijving: Beschrijving: cid:image002.png@01CDA615.421FD980Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: Beschrijving: C:\Users\edith\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.Word\etos[1].png

Reacties

Populaire posts