Hema helpt met de boel te organiseren met het organize systeem


nieuw: HEMA organize
HEMA gelooft in het plezier van de kleine dingen in het leven. Zoals dat fijne gevoel wanneer je alles goed georganiseerd en opgeruimd hebt. Van handige opbergboxen tot mooie mappen en slimme weekplanners: met HEMA organize wordt de boel op orde brengen net iets leuker en makkelijker. Om die reden heeft HEMA 12 organize werelden gecreëerd met meer dan 1100 organize producten die op een eenvoudige manier helpen om orde te scheppen in iedere ruimte. HEMA organize is verkrijgbaar via hema.nl, in HEMA Groningen-centrum, Rotterdam-centrum en Nijmegen-centrum.


Groningen, Rotterdam, Nijmegen en hema.nl
In HEMA Groningen (Herestraat 64), Rotterdam (Beursplein 2) en Nijmegen (Grote Markt 5) is een complete organize wereld gecreëerd. HEMA wil in in de loop van 2013 nog meer filialen van een organize wereld voorzien. Op hema.nl kun je een speciale organize folder bekijken.

pop-up store
Vandaag is op Station Rotterdam-centraal een pop-upstore geplaatst. Hierin wordt een deel van het organize assortiment gepresenteeerd. Tevens is de wereld ‘werkplek’ hierin gerealiseerd. Volgende week (week drie) staat de pop-up store op het Centraal Station in Groningen en in week vier op het Centraal Station in Nijmegen.sloddervos
Ben jij een grote sloddervos of ken jij iemand die dat is? Dan kun jij een professionele organizer winnen om jouw huis op orde te krijgen. Vanaf vandaag kun je via facebook.nl/hema of via hema.nl/sloddervos meedoen aan deze organize actie. Degene met de meeste stemmen wint een professionele organizer en een organize cadeaukaart t.w.v. 250,00.

     

Reacties

Populaire posts