Swarovski valentijnsdag collectie 2013


Valentijnsdag 2013 – Swarovski viert de vele facetten van het hart

De Swarovski-collectie Tropical Paradise voor het seizoen Voorjaar/Zomer 2013 is kleurrijk en levendig en verwijst naar de Latijns-Amerikaanse volkskunst, amuletten en rijke, exotische motieven.
Deze sprankelende exotische schatten zijn perfecte geschenken om een gevoel van warmte en liefde te verspreiden nu Valentijnsdag er aankomt.

De lijn SERENADE voor Valentijnsdag 2013 verbeeldt de essentie van het hart in rode epoxy bezet met kristallen. Het solitaire ontwerp verfraait een ring en lange oorhangers.
Op het collier en de armband wordt het gecombineerd met charms in de vorm van de letters L, V en E en sprankelende facetgeslepen kristallen kralen. Om het liefdesthema te benadrukken is de schakel verknoopt met een roze katoenen koord in de stijl van een vriendschapsarmbandje.

Charms zijn een leuke manier om de stemming van het moment weer te geven samenmet de SCRIPT LOVE armband en HELLO KITTY hanger die een jonge, vrouwelijke stijl uitstralen.  Ze bevatten romantische harten in zachtroze kristal. Ze worden afgewisseld met letters die het woord ‘Love’ vormen en flirten met de beroemde Hello Kitty. Samen maken de charms een rinkelend geluid waar jonge vrouwen ongetwijfeld
blij van zullen worden.

TRUTHFUL,  TASHA, en  SENSIBLE: drie stijlen, drie eenvoudige colliers met
harthanger. TRUTHFUL is gemaakt met kristal gezet in kristal en creëert  zo een soort
optische illusie. TASHA bestaat uit ingelegde harten in rosegouden PVD omrand met
helder  kristalpavé en heeft een vintage uitstraling. SENSIBLE  is een absolute musthave voor Valentijnsdag 2013. Volgens de laatste modetrends is dit hart op minimalistische wijze vormgegeven. Met zijn opengewerkte, verhoogde ontwerp met rechte lijnen is het zowel expressief als verfijnd en een ideaal geschenk voor een moderne Valentijn.
Swarovski biedt ook dit jaar een hartverwarmende collectie kristallen creaties aan om Valentijnsdag 2013 echt speciaal te maken.

Reacties

Populaire posts