Voor het eerst Lip Butters van NIVEA, een verwennerij voor de lippen


Rijke formule met Shea boter, Amandelolie en Hydra IQ

Als jarenlange expert op het gebied van huidverzorging, introduceert NIVEA nu voor het eerst in Nederland een product in de categorie Lip Care. De nieuwe NIVEA Lip Butters verzorgen de lippen intensief, dankzij de toevoeging van Shea Boter, Amandelolie en Hydra IQ. Natuurlijke aroma’s zorgen voor een ware geur- en smaaksensatie, waardoor je blijft smeren. Het handige meeneemblikje maakt van dit product een ware musthave voor in de tas, zo ben je altijd en overal verzekerd van goed verzorgde lippen. De NIVEA Lip Butters zijn vanaf februari 2013 exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in drie verschillende smaken: Original, Raspberry Rosé en Vanilla & Macadamia.
Voedende ingrediënten voor zijdezachte lippenDe NIVEA Lip Butter heeft een unieke crème textuur die snel intrekt. De crème smelt op de lippen en maakt deze, door de voedende ingrediënten, heerlijk zacht en soepel. De rijke formule bevat Hydra IQ, Amandelolie en Shea Boter. Shea Boter bestaat uit verzorgende bestanddelen en zorgt voor een diepe en directe hydratatie van de droge huid. Amandelolie herstelt en verzorgt droge lippen. Hydra IQ bevordert tot slot het natuurlijke hydratatieproces van de cellen in de huid. De combinatie van deze ingrediënten houdt het vocht in de lippen vast waardoor deze de hele dag gehydrateerd en verzorgd blijven.

Lekkernij voor de lippen
De NIVEA Lip Butters zijn verkrijgbaar in drie verschillende smaken. Deze zijn geïnspireerd op de stad Parijs waar de macaron vandaan komt. Macarons, kleine Franse meringue-achtige gebakjes, zijn gevuld met botercrème of jam en zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende smaken. De NIVEA Lip Butter Original is ongeparfumeerd en vrij van smaak. ‘Raspberry Rosé’ heeft een heerlijke frambozen smaak en ‘Vanilla & Macadamia’ smaakt, zoals de naam al doet vermoeden, naar vanille en macadamianoten.

Natuurlijke aroma’s
De Lip Butters bevatten natuurlijke aroma’s, zoals toegelaten in voedingsmiddelen. De Lip Butter heeft daardoor niet alleen een heerlijke geur maar de gebruiker proeft de smaak van de Lip Butter ook echt. Hierdoor creëren de NIVEA Lip Butters een multi-zintuigelijke belevenis. Zeker omdat het product op de lippen aangebracht wordt, waar geur en smaak het meest intens ervaren worden. Zo wordt het insmeren van de lippen een heerlijke en leuke beleving!

Net als het bekende NIVEA crème blik komen de Lip Butters in een handig meeneemblikje. De NIVEA Lip Butters zijn vanaf februari exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat voor een consumentenadviesprijs van €2,99 voor 20ml.

Reacties

Populaire posts