Essence trend edition Floral Grunge

Het voorjaar komt er weer aan en er zijn verschillende trends gaande. De stoere 'grunge' stijl metmetallics, studs en leer en de schattige bloemige trend met pastelkleurtjes. In de Floral Grunge trend edition komen deze trends samen, dus of je nou van pastelkleurtjes houdt of een stoerder type bent, deze limited edition past bij meerdere types. Er zitten weer een paar verrassende producten in deze collectie.

De Floral Grunge editie ziet er lekker bloemig uit met een rauw randje. De kleuren die vooral voorkomen zijn zwart, mintgroen, koraal, metallic en paars. Of je nu voor een hele stoere look wil gaan of voor een liefelijke look, je kunt je met deze collectie helemaal uitleven.

Quattro eyeshadow 01 eye like flowers EUR 2,99
Quattro eyeshadow in 02 eye like grunge EUR 2,99

Stick-on-eyeliner EUR 1,99
Handige eyeliner stickers met een fluwelen textuur met (speciaal voor de echte rockchicks) metallic accentjes op de wing van de eyeliner


Mini lipgloss set EUR 2,59 in twee combinatie's 01 Kissing me softly en 02 Grungy kisses rock!


Blush in Floral Grunge EUR 2,59 (matte finish)

Nail polish in 01 Be Flowerful 02 Lily Bloom 03 Grunge me Tender 05 Black to the Roots en 04 Madly Purple EUR 1,89

Body Tattoo EUR 1,99


Hair dye Powder EUR 2,99
Dit is een soort krijt wat je over je haren heen moet wrijven en wat dan een kleur achterlaat. Eerst maak je haar een beetje plakkerig met wat mousse of haarlak en dan wrijf je het krijt over je punten en daarna doe je er weer haarlak overheen zodat het goed blijft zitten.


Haarband EUR 2,49.Essence Floral Grunge is vanaf half april en mei 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat (ook in Belgie) enTrekpleister.

Reacties

Populaire posts