Hunkemoller lanceert een sexy sport bh met push-up effect


HUNKEMOLLER LOGO BLACK RGB 3378x785

KICK START YOUR NEW YEAR! HUNKEMÖLLER LANCEERT EEN SEXY SPORT BH MET PUSH-UP EFFECT

Ben jij in het nieuwe jaar ook helemaal in the mood voor stevige workouts in de sportschool? Staat sporten ook hoog op je lijstje met goede voornemens voor 2013? Hunkemöller komt na de lancering van haar HKMX sportcollectie met een nieuwe aanvulling: de push-up sport bh. Nu kun je er ook nog eens verbluffend uitzien zonder verlies aan draagcomfort en ondersteuning. Een echte must-have voor elke sportfanaat!
Hunkphoebe05-11-12_154
Hunkphoebe05-11-12_154B


                   
  Level 1 medium support                                  Level 2 strong support
  
NL/DE €29,99  BE €32,99                                   NL/DE €24,99  BE €27,99


Push-up sport bhAls je gaat sporten is een goede bh een must! Daarom heeft Hunkemöller haar collectie uitgebreid met vernieuwende ontwerpen. Eén daarvan is de sport push-up bh in zwart met trendy fluor oranje. Deze sport bh bevat een push-up padding en is gemaakt van ademend materiaal om tijdens je sport sessie zo comfortabel mogelijk te voelen. Deze medium support level 1 sport bh, met beugel en padding,  geeft lichte ondersteuning en is verkrijgbaar in de cupmaten A, B en C.
De level 2 strong support bh is uitgevoerd in de kleuren zwart/fluor oranje en is verkrijgbaar in de cupmaten C, D, E en F. Door de strakke pasvorm en de speciale razor back zorgt deze bh voor de juiste ondersteuning tijdens het sporten voor vrouwen met een grotere cupmaat. 

Reacties

Populaire posts