Doorgaan naar hoofdcontent

Nail challenge nr 12 Stripes

Streepjes kan je naast kleding ook uin nail-art gebruiken.
Is overigens een van de makkelijkste nail-art soorten om te maken.
Zelf maakte ik deze nail-art bij mijn moeder.
Beige/gouden basis met daarop schuine strepen in mat zwart.
Tussen deze strepen maakte ik nog een aantal andere strepen met een holografische glitter striper.
Vind het er erg leuk uitzien.

Reacties

  1. Het ziet er gaaf uit en mooi strak. Leuk dat je voor toned down kleuren hebt gekozen aangezien strepen al goed de aandacht trekken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?