Doorgaan naar hoofdcontent

Essence trend edition Beauty Beats girls on tour with Justin Bieber

Fans van Justin Bieber opgelet : vanaf november zal er bij het Kruidvat en Trekpleister een collectie van Essence te vinden zijn die helemaal geïnspireerd is door Justin. Essence is de officiële make-up partner van de tour van Justin en brengt speciaal daarvoor de Beauty Beats - girls on tour with Justin Bieber" uit.

Shimmer powder Swaaag! EUR 3,39

Blush Groupie at heart EUR 2,59

Mono eyeshadow EUR 1,69

01 Baby, baby, ooh! & 02 I'm backstage


03 As long as you love me

 
2 in 1 eyeliner The biggest fan EUR 2,99
Lipgloss EUR 1,9901 Groupie at heart, 02 Eenie meenie & 03 I'm backstage
Nail polish EUR 1,89

01 Baby, baby, ooh! & 02 I'm backstage

03 As long as you love me & 04 Groupie at heart
Paperprint manicure design EUR 1,39 & transfer solution EUR 1,89
Hairties EUR 1,99


De Essence Beauty Beats collectie zal vanaf november t/m half december 2013 in de winkels van Kruidvat en Trekpleister te vinden zijn in Nederland. 

Reacties

  1. Niet een grote Bieber fan maar de shimmering powder en As long as you love me oogschaduw lijken me interessant.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?