Picture Moments Februari 2014

Februari is sneller voorbij gegaan dan ik doorhad.
Voor ik het wist was het alweer tijd voor de maandelijkse Picture Moments.
Deze keer zijn alle foto's met mijn goede camera genomen en dus een stuk beter en mooier.
Op naar de foto's van de afgelopen maand!


Helaas nog steeds geen lente weer en kwam er weer regen, bah. # Kokos vindt ik erg lekker om te drinken en te eten. Vooral dit kokoswater is erg lekker.


Jippie, daar kwam de zon. Maar te snel blij want binnen tien minuten was er weer regen. # Deze mooie oorbellen kreeg ik van mijn oma als klein caceautje. Erg leuk en zien er mooi uit met de twee kleuren blauw. En in de zon zelfs nog mooier door de glinstering erin.


Toen ik bij de action kwam nam ik ook een aantal zaden mee om van het voorjaar te planten op de veranda.
Waaronder twee sets met kruiden. En dit jaar wil ik ook groente gaan proberen te kweken en aardbeien. De aardbeien zullen nog wel kunnen lukken op de veranda, maar ik ben benieuwd of de groentes het ook gaan doen in potten. Ik hou jullie hiervan op de hoogte!


Een waterig zonnetje, beter dan niets. # Voor toch een beetje lente/zomer kleur een hawai krans om mijn spiegel gedaan. Was eigenlijk te koop voor carnavel, maar kan je ook prima gebruiken voor om een rode spiegel. Lekker kleurrijk in ieder geval!


Ziet er toch wel mooi uit met mijn nieuwe camera, veel betere kleuren. # spreuken tegeltje (is dan wel van hout) van de action met de tekst ''Loves makes a house a home''.


Nog twee tegeltjes met een spreuk erop. Ik hou wel van inspirerende quotes en spreuken. Het tegeltje links kreeg ik jaren terug een keer van mijn moeder met de tekst ''Liefde is kijken met de ogen van je hart''
Het houten tegeltje rechts kocht ik ook bij de action en heeft de tekst ''Home is where the heart is''.


Vogeltjes tijd! Op de veranda krijgen we steeds meer mussen, soms zitten er wel vier tegelijk. Erg leuk om te bekijken. # Als ik foto's aan het maken ben, blijft wibi net zolang roepen tot hij op de foto is geweest. Ah ja, hij houdt nu eenmaal van de camera ;)


Sinds kort heb ik nu ook een vogelhuisje hangen op de veranda. Deze kocht ik een tijdje terug bij het kruidvat voor €3. Toen ik nog klein was hadden we ook een vogelhuisje en er zijn in die jaren een hoop mussen geboren op de veranda. Daarna hebben een aantal jaar geen vogelhuisje gehad. En nu vond ik het wel weer eens leuk om er opnieuw een op te hangen. Hoop dat er weer mussen in gaan komen. #  Ook hebben we in de huiskamer wat paas decoraties staan. Nog wel iets te vroeg, maar ik vindt dit totaal niet erg.


Tulpen in vrolijke lente kleuren. # Cupcake! Maar dan in een kussen. Erg leuk.


Een bloemstuk dat mijn ouders kregen voor hun trouwdag en een bos tulpen die ik aan mijn ouders gaf.
Ik had alleen iets teveel tulpen gekocht, want we hadden twee vazen nodig om ze in kwijt te kunnen.


Deze nail-art maakte ik laatst met een setje van Pupa. Vindt het wel een mooie combinatie, alleen meer iets voor de herfst en de winter. # Ook heb ik een kweekset van de action voor bonsaiboompjes. Alleen deze heb ik drie weken geleden in de grond gedaan en er is nog geen plantje te zien, zelfs niet heel klein.
Vraag mij af of deze boompjes eigenlijk ooit wel gaan groeien of dat het eeuwig zaadjes blijven. Daarnaast heb ik de twee kweeksetjes die ik net al liet zien. De ene is aarbei en de ander komkommer. Ik hoop echt dat deze wel plantjes gaan geven. Want met de bonsaiboompjes kan het naar mijn idee wel een eeuw duren voor er iets te zien is. Maar ja het weer werkt ook niet echt mee. Want waar is de zon?

Hebben jullie wel eens zelf iets gekweekt, zoals groente/fruit/kruiden?
Of misschien ook bonsaiboompjes waar je een eeuwigheid op wacht tot deze eens boven de grond komen?Reacties

  1. Leuke foto's! Ik heb zelf nog nooit iets gekweekt, maar mijn ouders hadden vroeger wel een moestuin.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts