Tag: And that's who i am.


w
Deze tag zullen jullie al vele malen tegen zijn gekomen op andere blogs, maar ik vond het wel leuk om aan de hand van de afbeeldingen jullie meer over mij zelf vertellen.
Zodat jullie mij toch weer een beetje beter leren kennen.
Al zullen jullie sommige dingen wel al hebben kunnen lezen in anders tags die ik heb gedaan.


and_thats_who_i_am14
Op veel gebieden ben ik echt een perfectionist. Zo moet mijn stash netjes ingedeeld zijn en ook mijn boeken wil ik op een nette rij hebben. Zo kan ik er bijv. niet goed tegen als iemand in mijn stash gaat zoeken en de hele boel overhoop haalt, vreselijk. Ik hou gewoon van een ordelijk ruimte en nette indeling.

and_thats_who_i_am12

Dit heb ik al vaker verteld. Ik heb een vrij lichte huid, wat mij nogal snel bleek maak. Wanneer ik een bordeaux of lichtrode lipstick op doe wordt ik zelfs nog bleker, maarja ik vindt het nu eenmaal een mooie kleur. Zelf heb ik er ook totaal geen probleem mee. Alleen in de zomer is het wel lastig, omdat ik nogal snel verbrandt en bijna altijd last heb van zonneallergie. Ook wordt ik nooit bruin, niet eens een klein beetje. Misschien heel licht maar dan moet je erg goed kijken. Laat ik maar zo zeggen 'mooi bleek is niet lelijk' ;)

and_thats_who_i_am02

Ik hou totaal niet van drukke winkels. Hier kan ik echt kriebelig van worden en ik vermijd dan ook liever de winkels waar het gigantisch druk is door grote uitverkoop. Want ik wil nog wel wat ruimte hebben om te kunnen bewegen en niet dat mensen bijna bovenop je rug zitten om ergens bij te kunnen en je zelf geen kant meer op kan. Nee hoor, geef mij maar rustige winkels.

and_thats_who_i_am15

Misschien dat ik teveel een dagdromer ben, maar ik geloof wel in wonderen. Wonderen kan je al in de kleine dingen vinden. En als je niet in wonderen kan geloven, waarin dan wel?

and_thats_who_i_am16

Dit konden jullie haast niet gemist hebben als je naar mijn laatste filmpje heb gekeken of naar mijn profielfoto op mijn blog. Ik heb nu iets meer dan twee jaar een bril voor veraf. Deze draag ik de hele dag door omdat het anders allemaal zo wazig is. Niet echt handig zonder bril dus. In het begin moest ik echt wennen aan mijn bril. Toen ik mijn bril voor het eerst op had was het net of de hele wereld alle kanten op ging. Van links naar rechts en van onder naar boven. Erg wennen in het begin, maar nu heb ik er totaal geen problemen meer mee.

and_thats_who_i_am21

Ik ben altijd al een dagdromer geweest, al toen ik nog klein was. Zelfs op de basisschool zei de juf dat ik niet zo moest dagdromen. Kan je nagaan ;)

Fantasy Is My Reality | via Tumblr
Dit is echt een punt van mij. Ik denk veel te veel na. Soms weleens irritant, omdat ik overal continue mee bezig ben. Soms zou ik willen dat ik de dingen meer los kon laten. Het gaat al een stuk beter met loslaten dan tijden terug, allen zijn er soms nog wel momenten dat ik veel te veel nadenk. Maar dit is iets wat gewoon bij mij hoort.

That's who i am
Ik ben echt gek van thee en dan vooral de verschillende smaken thee die er te krijgen zijn. Koffie lust ik totaal niet. Ik vindt koffie veel te bitter, hoeveel melk of suiker ik er ook in doe. Geef mij maar thee, veel lekkerder!

And that who i am
Soms is het weleens makkelijker om klein te zijn. Veel minder problemen en dingen aan je hoofd. Nouja, dit is ook niet altijd zo, maar het lijkt mij dan gewoon een stuk makkelijker. Je hoeft je niet altijd te verantwoorden en je kan rustig je gang gaan zonder dat je overal op moet letten of iets wel of niet kan. En veel minder gecompliceerd. Maar volwassen zijn heeft ook wel zo zijn pluspunten, alleen zo het fijn zijn om een keer weer eens klein te mogen zijn. Gewoon even wat rust aan je hoofd. 
That's who I am - Polyvore
Boekenwurm zou zo mijn tweede naam kunnen zijn. Ik ben echt gek op boeken lezen en heb ook behoorlijk wat boeken in mijn kast. Vooral hele dikke boeken vindt ik fijn. Zo ben ik nu bezig in een boek met over de 500 pagina's. Dit vindt ik veel beter dan een dun boek, want die heb ik altijd zo uit. Geef mij maar een boek en ik ben wel even zoet.

...and that's who I am.
Dit zou echt zo leuk zijn. Ik ben weleens benieuwd naar wat dieren zouden vertellen als ze konden praten. Want hoe beleven ze de dingen die ze meemaken? Misschien hebben ze wel hele verhalen waar je versteld van zou staan. Lijkt mij echt leuk.

...and that's who I am.
Of het nu buiten koud of warm is, ik ben gek op frisse yoghurt ijs. Heerlijk! Vindt ik veel lekkerder dan gewoon ijs.

Bron foto: weheartit.com

Reacties

 1. Beautiful blog! Would you like to follow each other?

  xx
  www.starringsamantha.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh i love those inspiring pictures!
  very nice blog by the way :)

  kisses from Russia,
  Juliet
  RUSSIAN DOLL

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je deze tag ook hebt gedaan! :) Ik heb hem ook gedaan een tijdje terug. Ik houd ook ook niet zo van hele drukke uitverkoop, ik word daar altijd een beetje kippig van zeker als mensen elkaar de kleren uit de handen trekken haha.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts