Doorgaan naar hoofdcontent

Picture Moments Maart 2014
De laatste dag van de maand en daarmee ook tijd voor Picture Moments.
In deze maand begon de lente eindelijk en ging ook het zonnetje weer eens lekker schijnen.
Inmiddels is het alweer boven de 19 graden!
Kijk mee naar mijn foto's van de afgelopen maand.
001 (2)001 (3)
Altijd leuk om pakjes te krijgen voor mijn blog. Maar het is natuurlijk nog eens extra leuk als het mooi is ingepakt! # Heel veel nagellakjes. Hier ben ik bezig al mijn lakjes op de foto te zetten en dit was alleen nog maar de roze / paars lade. Oeps!

001 (4)004
Ook komen er in de winkel al paasdingen, zoals deze lekkere eendenkoekjes # Aan de bomen begint ook al weer wat knoppen te komen, ziet er al wat lenteachtig uit.

005 (2)006 (2)
En met een lekker zonnetje is het nog fijner # Ook ben ik al bezig om dit jaar weer zelf groente en kruiden te kweken. Hier had ik ze net gezaaid. Ik heb dit jaar zoveel gezaaid dat mijn moeder het al een kleine intratuin noemt, kan je nagaan ;)

006007
Bij de Dirk kocht ik een sierheester, die inmiddels al flink is gegroeid. # Ook zaaide ik veel kruiden in een grote bak. Tja, als je alleen een veranda tot je beschikking heb om te kweken moet je toch wat.

009013
Inmiddels zijn er ook al weer bomen met bloesem eraan. Dit vindt ik altijd erg mooi om te zien. # Mooie blauwe lucht. En een hele zwerm duiven, iets minder fijn. Die beesten zijn bijna niet weg te krijgen op de veranda en ik hoef geen duivenpoep op mijn kruiden en groente. Inmiddels heb ik wat draden opgehangen, zodat de duiven niet meer op de veranda komen, en het werkt ook nog.

014015 (2)
Nog meer bomen in de knop # Mijn komkommerplanten, hier nog in het kweekbakje. Gelukkig zijn het er maar drie die zijn uitgekomen, want ze kunnen 1.50m tot 2 m hoog worden. Had ik geen erg in gehad en vraag mij inmiddels af hoe ik het verder moet gaan doen als ze ook daadwerkelijk zo groot worden. Misschien dan maar een touw aan de waslijn spannen en dan aan de plant. Ik betwijfel alleen of mijn moeder hier 100% blij van gaat worden. ;)

015016 (2)
De roze vlinder kocht ik bij de action als deco voor op de veranda # Ook mijn sla plantjes groeien goed.

016018
Ook de blauwe vlinder komt van de Action. # Heerlijk lente weer.

019 (2)020 (2)
Ook de temperatuur wordt steeds fijner, hier was het al 19,1 graden. # Leuke stolp met vogeltjes en klimop erin.

021 (2)022
Inmiddels heb ik mijn komkommerplanten overgezet naar een grote bak. Ze zijn al stukken gegroeid. # Net als de kruiden in de kleine bak. Gelukkig is het dit jaar weer gelukt om zelf kruiden en groente te kweken.

021023
Leuk en vooral lekkere paassnoepje. # En in de grote bak is bijna alles uit. Ook de rozemarijn begint nu te groeien. Alleen de munt is wat traag en nog niet te zien, maar deze kwam vorige jaar ook pas zowat eind van de zomer uit. Dus nog even wachten erop.

En als laatste de sla, al behoorlijk gegroeid. Vorig jaar was de sla mislukt en ging deze dood, maar dit jaar gelukkig niet.

En dit waren alweer de foto's van de maand Maart.
Hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

video - Diergaarde blijdorp Diashow

Toen ik in de vakantie in Diergaarde Blijdorp was, maakte ik ook een aantal foto's. Deze laat ik vandaag aan jullie zien in deze diashow.

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Catrice assortimentsupdate herfst / winter 2017

Het herfst en winter seizoen staat bijna voor de deur en daarmee komen er ook weer nieuwe producten in het assortiment van Catrice. Het is een redelijk grote update met leuke nieuwe producten, kijk mee naar de volledige update!