Doorgaan naar hoofdcontent

Picture Moments Maart 2014
De laatste dag van de maand en daarmee ook tijd voor Picture Moments.
In deze maand begon de lente eindelijk en ging ook het zonnetje weer eens lekker schijnen.
Inmiddels is het alweer boven de 19 graden!
Kijk mee naar mijn foto's van de afgelopen maand.
001 (2)001 (3)
Altijd leuk om pakjes te krijgen voor mijn blog. Maar het is natuurlijk nog eens extra leuk als het mooi is ingepakt! # Heel veel nagellakjes. Hier ben ik bezig al mijn lakjes op de foto te zetten en dit was alleen nog maar de roze / paars lade. Oeps!

001 (4)004
Ook komen er in de winkel al paasdingen, zoals deze lekkere eendenkoekjes # Aan de bomen begint ook al weer wat knoppen te komen, ziet er al wat lenteachtig uit.

005 (2)006 (2)
En met een lekker zonnetje is het nog fijner # Ook ben ik al bezig om dit jaar weer zelf groente en kruiden te kweken. Hier had ik ze net gezaaid. Ik heb dit jaar zoveel gezaaid dat mijn moeder het al een kleine intratuin noemt, kan je nagaan ;)

006007
Bij de Dirk kocht ik een sierheester, die inmiddels al flink is gegroeid. # Ook zaaide ik veel kruiden in een grote bak. Tja, als je alleen een veranda tot je beschikking heb om te kweken moet je toch wat.

009013
Inmiddels zijn er ook al weer bomen met bloesem eraan. Dit vindt ik altijd erg mooi om te zien. # Mooie blauwe lucht. En een hele zwerm duiven, iets minder fijn. Die beesten zijn bijna niet weg te krijgen op de veranda en ik hoef geen duivenpoep op mijn kruiden en groente. Inmiddels heb ik wat draden opgehangen, zodat de duiven niet meer op de veranda komen, en het werkt ook nog.

014015 (2)
Nog meer bomen in de knop # Mijn komkommerplanten, hier nog in het kweekbakje. Gelukkig zijn het er maar drie die zijn uitgekomen, want ze kunnen 1.50m tot 2 m hoog worden. Had ik geen erg in gehad en vraag mij inmiddels af hoe ik het verder moet gaan doen als ze ook daadwerkelijk zo groot worden. Misschien dan maar een touw aan de waslijn spannen en dan aan de plant. Ik betwijfel alleen of mijn moeder hier 100% blij van gaat worden. ;)

015016 (2)
De roze vlinder kocht ik bij de action als deco voor op de veranda # Ook mijn sla plantjes groeien goed.

016018
Ook de blauwe vlinder komt van de Action. # Heerlijk lente weer.

019 (2)020 (2)
Ook de temperatuur wordt steeds fijner, hier was het al 19,1 graden. # Leuke stolp met vogeltjes en klimop erin.

021 (2)022
Inmiddels heb ik mijn komkommerplanten overgezet naar een grote bak. Ze zijn al stukken gegroeid. # Net als de kruiden in de kleine bak. Gelukkig is het dit jaar weer gelukt om zelf kruiden en groente te kweken.

021023
Leuk en vooral lekkere paassnoepje. # En in de grote bak is bijna alles uit. Ook de rozemarijn begint nu te groeien. Alleen de munt is wat traag en nog niet te zien, maar deze kwam vorige jaar ook pas zowat eind van de zomer uit. Dus nog even wachten erop.

En als laatste de sla, al behoorlijk gegroeid. Vorig jaar was de sla mislukt en ging deze dood, maar dit jaar gelukkig niet.

En dit waren alweer de foto's van de maand Maart.
Hoop dat jullie het leuk vonden om te zien.

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.