Doorgaan naar hoofdcontent

Picture Moments April
Deze maand weer een aantal foto's, waaronder van de paaslunch.
Kijk mee naar de foto's van de maand April!
Bij de Action vond ik deze roomsprays, waar ik laatst al een artikel over schreef. # Ik was opzoek naar wat inspiratie voor koningsdag looks en toen ik hier op google naar zocht kwam ik als eerste resultaat mijn eigen blog tegen, leuk om te zien.


Mijn heester deed het goed, totdat iemand *kuch mijn vader kuch* op het idee kwam om deze nat te maken onder de kraan om de stof van de blaadjes te halen. En vervolgens de plant weer buiten te zetten, wat mijn heester jammer genoeg niet overleefde toen het weer kouder werd. # Filmpjes uploaden duurt de ene keer langer op youtube dan de andere keer. Dit keer duurde het maar 2,5 uur in plaats van 4 uur.


En daar is Wibi weer, dit was een van de foto's die ik maakte voor wibi's ''eigen'' artikel. # Bij de zeeman kocht ik een aantal doorzichtige bakjes om wat nagelproducten in op te bergen. Ook zag ik deze leuke theedoek met een cupcake erop en lekker girly roze.


Wederom een zoekopdracht die ik deed bij google en onder aan de eerste pagina mijn blog tegenkwam, tussen alle engelse pagina's # Wibi.


Wat foto's van de bomen die weer blaadjes krijgen en waar ik verschillende opties van mijn camera op toe paste.


Het was die dag mooi weer, maar ineens ging het bewolken en goed ook.


En werd het steeds donkerder met daarna een fikse regenbui. # In deze boom zitten altijd heel veel duiven.
Zelfs op de allerdunste takjes, een wonder dat ze er niet doorheen kraken.


Voor de pasen had ik een aantal lekkere dingen gekocht, waaronder deze paashaas broodjes.


Close-up, # Ook kocht ik een aantal mini jammetjes, rauwkost en nog wat andere luxe paasdingetjes.

Echt mooi en voor het eerst dat ik ze zag, pioentulpen. Net een soort pioenroos maar dan in een tulp uitvoering.

Reacties

  1. leuke foto's allemaal, die van het weer zijn erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Je hebt zo te zien wel een lekker paasontbijtje gehad :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Kerstkrans ideeën

Naast kerstbomen en kerstverlichting is er nog een ding dat zeker niet vergeten mag worden met de kerst. Namelijk de kerstkrans. Deze kan je kant-en-klaar in de winkel kopen, maar je kan deze ook heel makkelijk, en vaak ook nog heel snel, zelf maken. En om alvast wat inspiratie op te doen om zelf een kerstkrans te maken, nam ik een kijkje op pinterest! Ik vond daar echt heel wat leuk ideeen voor het maken van een kerstkrans. Kijk snel mee!
Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?