Doorgaan naar hoofdcontent

Picture Moments MeiDe tijd is alweer aangebroken voor de Picture Moments van Mei.

De maand waarin moederdag was en ook de eerste zomerse dagen.
Kijk mee naar mijn foto's van de maand Mei.


Laatst kocht ik deze kapstok die je aan de deur ophangt. Zelf gebruik ik deze voor kettingen in plaats van voor jassen. # Bij de Dirk krijg je al een tijdje Stikeez, kleine popjes met een zuignapje. Sommigen zien er echt schattige uit zoals het konijntje, eendje en rendiertje.


Pastel tinten gaan ook deze zomer weer door als trend en ook bij de Action spelen ze hier goed op in met deze oorbellen. Die ik voor €1 niet kon laten liggen. # Ook kocht ik bij de Action een zestal lade bakjes om mijn nail-art stash in op te bergen. Staat leuk en alles is netjes opgeborgen, nouja het overgrote deel in ieder geval.


Wanneer het weer warmer is vindt ik cherry tomaatjes erg lekker. # In de bak met de tomaatjes kwam er ineens een mini tomaatje te voorschijn. Zelfs nog te klein om een cherry tomaat te worden genoemd.


Met moederdag gingen we naar mijn opa en oma. # Mijn oma had erg lekker aardbeien slof gehaald, jammie.


De OPI cracking nagellak die ik bij de Action kocht, en dan met name de groene, is niet echt een succes. De lak kraakt amper. Jammer. # Op moederdag had mijn oma erg lekker gekookt. Pasta met allerlei groenten en saus. Was erg lekker!


Vol fornuis. # Wat foto's van de natuur.


Nog een natuur foto. # Close-up van mijn opa's aquarium met een filter op mijn camera. Geeft een mooi effect.


Nog twee foto's van het aquarium.


Dat er weleens slakken in een aquarium zitten is logisch, maar dit was echt een vrij grote slak. Als je nagaat wat voor kleine slakjes er normaal inzitten. Een heuse slakzilla. ;)

Reacties

  1. Leuke foto's! Ik was ook niet zo te spreken over de crackle lak, heb zowel de groene als paarse en houd er toch niet zo van!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?