Doorgaan naar hoofdcontent

Catrice LE Metallure

catrice0

In Augustus komt Catrice weer met een nieuwe LE collectie. Lipsticks in koperkleurige hulzen, marbled oogschaduws en metallic nagellak. Een collectie geïnspireerd op de metaallook van de catwalk. De collectie ziet er op de foto's erg mooi uit, dus kijk snel mee!catrice04
Volgens Catrice zitten er rosékleurige deeltjes in, gemixt met goud. Al denk ik zo als i kdeze bronzer zie dat deze voor de lichte huidjes te donker zal zijn. Jammer dat er niet meer kleuren in de LE zitten van de bronzer.
Luminizing Bronzer € 4,99
catrice01
Drie kleuren lipstick in koperkleurige huls met patroon, ziet er erg mooi uit. En ook de kleuren vindt ik er echt super mooi uitzien. Alluring Pink, Alluring Red en Metalight.
Lip Colour € 3,99
catrice03
Oogschaduws met een gemarmerd effect.
Marbled Eye Shadow € 3,59
catrice02
Metallic komt weer helemaal terug van weggeweest ook in de nagellak. Vooral de rode vindt ik er zo op de foto echt mooi uitzien. En dat terwijl ik eigenlijk nooit zo'n fan ben van rode nagellak. De metallic lakken in deze collectie zijn verkrijgbaar in 5 tinten.
Ultimate Nail Lacquer € 2,99
catrice05
Mascara Topper & Liner. Dit product heeft een borsteltje en een kwastje met daarop een zwarte kleur met glitters.
Mascara Topper & Liner € 3,99

Er zitten best wel een aantal producten in deze LE die ik er erg mooie uit vindt zien! De collectie is vanaf Augustus 2014 te koop bij Kruidvat en de Trekpleister.

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!