Picture Moments Juli 2014

Vandaag weer een Picture Moments van Juli.
De maand waarin het vaak veel te warm was en tijd was voor ijsjes.
Kijk mee naar mijn foto's voor de maand Juli.









Bij de Action zocht ik nog wat spulletjes voor mijn tablet die ik sinds kort heb. deze kreeg ik van mijn studie en ik zocht nog een soort van standaard om deze in te kunnen zetten, zodat je deze niet de hele tijd hoeft vast te houden. De standaard vond ik bij de action en is dat rood met zwart ding wat je op de rechter foto ziet. Ook kocht ik bij de action nog wat leuke tablet stickers om op de achterzijde van mijn tablet te kleven. Ziet er dan toch gelijk een stuk minder saai uit. En natuurlijk kon ik het niet laten om even een kijkje te nemen bij het make-up schap. Daarvan kocht ik een mono oogschaduw en een quattro palette van MAX & MORE. En kocht ik nog een kleine hobbyschaartje.


Ik had nog nooit make-up van de claire's geprobeerd, maar toen ik er een tijd geleden kwam besloot ik toch een keer een palette te proberen. Het werd het palette met matte neon kleuren. De kleuren zijn best goed fel, over een witte basis zelfs nog beter. # Iemand die ook niet kan ontbreken bij de picture moments is Wibi.


Een plant die ik al tijden graag wilde hebben en die ik laatst kocht is deze plant. Niet gelijk een alledaagse plant, dit is namelijk een vleesetende plant. Eerder een vliegenetende plant, maar deze lust ook stukjes kip, heb ik zelf uitgevonden. Het is ook erg leuk om te zien hoe het 'mondje' of de valbladeren, zoals deze heten, dicht te zien gaan als je de plant een vlieg of stukje vlees geef. Hier gebruik ik uiteraard wel een pincet voor. Wel zo hygiënisch als ik de plant vliegen geef. Laatst merkte ik op toen ik het plantje wat water gaf en er een druppel in een 'mondje' kwam, het mondje dicht gaat. Dus het lijkt dan net of de plant ook drinkt. Echt erg leuk en totaal geen eng plantje. Tenminste dat vindt ik.


Hier kan je al merken dat de temperaturen steeds mee omhoog gingen, wat overigens van mij totaal niet hoeft. Ik kan namelijk niet goed tegen de warmte en 25 graden vindt ik al meer dan genoeg. # Deze hanger met shimmer vindt ik echt erg mooi en is in de vorm van een vlinder. Vreemd, want van de echte vlinders moet ik niks hebben en vindt ik altijd maar een beetje vies. Maar in sieraden vindt ik deze altijd erg mooi.


Voor mijn moeder kocht ik laatst deze mini orchidee met paarse bloemen.'


Voor mijn blog gebruik ik vaak en graag notebook van google chrome. Erg fijn voor notities en om te gebruiken voor teksten te typen voor mijn blog. # Mijn kruiden tuintje is een beetje aan het verwelken door het warme weer dat we hebben gehad. Mijn basilicum is inmiddels weg.


Maar daarentegen doen mijn rozemarijn, munt en tijm het erg goed. Net als mijn klaprozen waar nu knoppen in komen.


Ook heb ik laatst nog siererwten geplant waar ook bloemen aan gaan komen en deze zijn de afgelopen tijd razendsnel gegroeid. # Bij de Action kocht ik deze mooie waxinehouder. En erg handig is dat je deze ook kan optillen door het hengsel dat er aan zit.



NEE! De temperaturen werden nog warmer. Op een gegeven moment was het echt te warm voor woorden en in mijn kamer was het gewoon 34 graden!! Vreselijk gewoon maar gelukkig is het nu wat koeler weer. # Als er iets van eten is dat ik echt erg lekker vindt is het wel draadjesvlees of sudderlap. Erg lekker en deze keer had mijn oma deze heerlijk gebraden.

Hoop dat jullie het leuk vonden om mijn foto´s voor deze maand te zien.
Wat vinden jullie trouwens van een vleesetende plant? Eng of wel leuk?

Reacties

  1. Leuke foto's! Ik vind je vleesetende plant wel erg interessant eerlijk gezegd; aan de ene kant lijkt het me eng, maar aan de andere kant vind ik het zo'n gek idee dat een plant echt met een mond eet zeg maar haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?