Spam je blog!!

Vandaag is het weer eens tijd om je blog te mogen spammen!

Laat in de comments achter wat voor blog je hebt , wat voor soort artikelen we kunnen lezen en waar deze over gaat.
Ik kom zeker weten een kijkje nemen op je blog!

Dus ik zou zeggen spam je blog!

Reacties

 1. Wat leuk dat we mogen spammen :) Ik weet niet of je me al kent, maar ik zal me even voorstellen ;) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, laat je dan een reactie achter :)? Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat lief dat we mogen spammen.

  Mijn naam is Saskia en mijn blog is www.mywickedweirdlife.com. een beautyblog met een vleugje fashion en lifestyle.
  Ik probeer zoveel mogelijk nieuwe merken te ontdekken en jullie daar dan alles over te vertellen. verder kijk ik waarom een hype een hype is, battle ik met producten, probeer ik budget toppers te vinden en noem hem maar op! ik maak ook filmpjes en je kunt me volgen op twitter, instagram (@sas1201) youtube en bloglovin' kom gezellig even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we mogen spammen! :)
  Mijn blog is te vinden op www.diysforyouandme.weebly.com. Ik blog er anoniem over voornamelijk DIY's maar ook andere onderwerpen die mij interesseren komen er aan bod. Ik zal het leuk vinden als je er een kijkje komt nemen!
  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Mijn blog is 'anders dan anders'. Op mijn moodblog plaats ik dagelijks een artikel, ik blog over emoties, het leven, dingen die tegen kunt komen in het leven, het Christendom enz. Ook schrijf ik graag over beauty, fashion en lifestyle.

  Neem gerust een kijkje!
  Liefs, Wendy

  http://www.wendyestherx.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts