Doorgaan naar hoofdcontent

Spam je blog!!

Vandaag is het weer eens tijd om je blog te mogen spammen!

Laat in de comments achter wat voor blog je hebt , wat voor soort artikelen we kunnen lezen en waar deze over gaat.
Ik kom zeker weten een kijkje nemen op je blog!

Dus ik zou zeggen spam je blog!

Reacties

 1. Wat leuk dat we mogen spammen :) Ik weet niet of je me al kent, maar ik zal me even voorstellen ;) Mijn naam is Mariëlle, ik ben 19 jaar en ik blog op www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty, fashion, DIY en nog veel meer! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, laat je dan een reactie achter :)? Liefs Mariëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat lief dat we mogen spammen.

  Mijn naam is Saskia en mijn blog is www.mywickedweirdlife.com. een beautyblog met een vleugje fashion en lifestyle.
  Ik probeer zoveel mogelijk nieuwe merken te ontdekken en jullie daar dan alles over te vertellen. verder kijk ik waarom een hype een hype is, battle ik met producten, probeer ik budget toppers te vinden en noem hem maar op! ik maak ook filmpjes en je kunt me volgen op twitter, instagram (@sas1201) youtube en bloglovin' kom gezellig even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat we mogen spammen! :)
  Mijn blog is te vinden op www.diysforyouandme.weebly.com. Ik blog er anoniem over voornamelijk DIY's maar ook andere onderwerpen die mij interesseren komen er aan bod. Ik zal het leuk vinden als je er een kijkje komt nemen!
  Liefs ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi! Mijn blog is 'anders dan anders'. Op mijn moodblog plaats ik dagelijks een artikel, ik blog over emoties, het leven, dingen die tegen kunt komen in het leven, het Christendom enz. Ook schrijf ik graag over beauty, fashion en lifestyle.

  Neem gerust een kijkje!
  Liefs, Wendy

  http://www.wendyestherx.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.