Doorgaan naar hoofdcontent

waarom de zomer leuk is


De zomer is volop bezig met warm weer en al.
Dit seizoen is zeker een van de warmste seizoenen, maar toch ook wel leuk.
Hieronder een aantal redenen waarom de zomer leuk is!

  • De zomer is de ultieme tijd voor rokken en jurken. Al gaat mijn voorkeur zeker uit naar een rok.
    Die draag ik dan ook heel vaak in de zomer, lekker met slippers erbij.
  • Het grootste voordeel, je hoeft geen jas aan als je naar buiten gaat. Je kan gewoon naar buiten lopen zonder jas.
  • Filmen en foto's maken. Daar is de zomer wel het aller fijnst voor. Precies het juiste licht en veel langer de tijd om te filmen en foto's te maken.
  • IJsjes! Vooral yoghurtijs en waterijsje gaan er bij mij wel in.
  • Lekker buiten op de veranda, of als je een tuin hebt, kunnen zitten onder een parasol.
  • Sale! Er is nu bijna in alle winkels wel sale te vinden. Dus leuke kleding en andere spullen shoppen voor een kleine prijs, altijd leuk!
Zelf groente en kruiden kweken. De planten groeien echt super goed met warm weer. Bij mij op de veranda schieten de kruiden echt omhoog.Wat vindt jij leuk aan de zomer!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?