Doorgaan naar hoofdcontent

waarom de zomer leuk is


De zomer is volop bezig met warm weer en al.
Dit seizoen is zeker een van de warmste seizoenen, maar toch ook wel leuk.
Hieronder een aantal redenen waarom de zomer leuk is!

  • De zomer is de ultieme tijd voor rokken en jurken. Al gaat mijn voorkeur zeker uit naar een rok.
    Die draag ik dan ook heel vaak in de zomer, lekker met slippers erbij.
  • Het grootste voordeel, je hoeft geen jas aan als je naar buiten gaat. Je kan gewoon naar buiten lopen zonder jas.
  • Filmen en foto's maken. Daar is de zomer wel het aller fijnst voor. Precies het juiste licht en veel langer de tijd om te filmen en foto's te maken.
  • IJsjes! Vooral yoghurtijs en waterijsje gaan er bij mij wel in.
  • Lekker buiten op de veranda, of als je een tuin hebt, kunnen zitten onder een parasol.
  • Sale! Er is nu bijna in alle winkels wel sale te vinden. Dus leuke kleding en andere spullen shoppen voor een kleine prijs, altijd leuk!
Zelf groente en kruiden kweken. De planten groeien echt super goed met warm weer. Bij mij op de veranda schieten de kruiden echt omhoog.Wat vindt jij leuk aan de zomer!

Reacties

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!