Doorgaan naar hoofdcontent

Essence LE Hello Autumn

Bij de Herfst denk ik aan warme kleuren, warme kleding en verkleurende en vallende blaadjes.
Een van mijn favoriete seizoenen!
De herfst komt er weer aan en daarmee ook de herfstcollecties van vele merken.
Essence brengt voor de herfst de limited edition 'Hello Autumn' uit.
Een collectie die bestaat uit veel warme tinten die perfect bij het seizoen passen.


Essence Hello Autumn Eyeshadow Palette € 3,89
 photo ess_HelloAutumn_ES_Palette_01_WalkInThePark_zps272a00da.jpg
 photo ess_HelloAutumn_ES_Palette_02_KeepCalmAndGoForAWalk_zpsf2e41838.jpg

Twee palettes met warme kleuren om de perfecte herfst look te maken. Ik vindt beide paletten er goed uitzien. Vooral de combinaties van groen, bruin en goudtinten is erg mooi. Verkrijgbaar in: Walk In The Park en Keep Calm & Go For A Walk.

 Essence Hello Autumn Eye Pencil € 1,59
 photo ess_HelloAutumn_EyePencil_01_LeavesAreTheNewBeef-vert_zps61315e2f.jpg

In de collectie zitten twee oogpotloden in een groene en een bruin tint. Handig is dat er aan de achterzijde van het potlood een smudger zit waar je je lijntje mee kan vervagen!Verkrijgbaar in Leaves Are The New Beef en Charlie Seen In Green. 

 Essence Hello Autumn Eyebrow Set € 2,59
 photo ess_HelloAutumn_EyebrowSet_01_LeavesAreTheNewBeef-horz_zps8a96ba59.jpg
Ook aan de wenkbrauwen wordt gedacht. Twee setjes om je wenkbrauwen mooi in model te brengen. Zijn beschikbaar voor blondines en brunettes. Verkrijgbaar in Leaves Are The New Beef en Walk In The Park. 

Essence Hello Autumn Lip Cream € 1,99
Essence Hello Autumn Multi Colour Powder € 3,39

 photo ess_HelloAutumn_LipCream_01_BeautiFallRed-horz_zps622e4f4b.jpg

Twee lipcreams in een rood en nude roze tint. Erg mooi en erg herfstachtig. Verkrijgbaar in Beauti-FALL Red en Keep Calm & Go For A Walk.

De multi-colour powder is zeker een musthave door zijn mooie kleuren en het patroon erin. En geeft daarnaar een mooie glans. Verkrijgbaar in Autumn & The City.

Essence Hello Autumn Colour Adapting Powder Blush € 2,59
 photo Hello-Autumn_zps97331a9d.png 
Een erg aparte blush die reageert op je huid en hierdoor ook bij iedereen anders van kleur is. Erg leuk en geeft een zachte glans. 

Essence Hello Autumn Nail Polish € 1,99
 photo Hello-Autumn8_zps43bbd4c3.png 
Deze vijf herstlakjes veranderen van kleur doordat ze reageren op warmte en kou. Erg leuk en ik ben benieuwd hoe dit eruit zal zien als het buiten kouder is. Verkrijgbaar in: Beauti-FALL Red, Meet My Pumpkin, Charlie Seen In Green en Keep Calm & Go For a Walk.

Essence Hello Autumn Hair Ties € 2,99
  photo ess_HelloAutumn_Hair_Ties_Outdoor_Yoga_zps0e3288e5.jpg
Ook aan de accessoires wordt gedacht in deze collectie. Essence voegt er haarelastieken aan toe in warme herfstkleuren. Verkrijgbaar in Outdoor Yoga.

Ik ben zelf vooral benieuwd naar de paletten, blush en de lakjes.
De Essence Hello Autumn Trend editie ligt vanaf september tot medio oktober in de winkels.

Reacties

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?

10 redenen waarom de zomer leuk is...

Vandaag is het officieel zomer! Als ik heel eerlijk ben is dit niet een van mijn favoriete seizoenen, eigenlijk mijn minst favoriete seizoen. De meeste van jullie zullen dit vreemd vinden, maar ik vind de zomer toch echt veel te warm. Ik heb liever de herfst en de winter. Alhoewel de lente ook wel fijn is. Maar waarom maak ik dan dit artikel? Omdat er toch ook wel leuke kanten aan de zomer zijn, afgezien van de hitte. Mijn 10 redenen waarom de zomer leuk is!