Doorgaan naar hoofdcontent

Picture Moments Oktober

Deze maand maakte ik vooral veel foto's van de natuur em hier en daar nog een andere foto.
Oktober was ook de maand waarin de Herfst al volop bezig is.
Kortom, kijk mee naar de foto's van de afgelopen maand!


Bij de Action hadden ze nu een aantal grote paletten, waarvan ik er twee kocht. # Vandaag is het Halloween en heb ik boven mijn bureau deze leuke pompoen lampjes hangen die ik ook kocht bij de Action.


Een erg mooie en herfstige foto # De huisjes die hier op het kastje staan zijn waxinelicht houders, erg leuk nu het weer eerder donker wordt buiten.


Twee foto's van de volle maan, iets dat ik altijd erg mooi eruit vindt zien.


Overal komen er ook weer steeds meer herfsttinten in de natuur. Op het moment dat ik dit artikel maak zijn de bladeren al veel verder verkleurt, wat er mooi uitziet.


Nog meer natuur foto's en een foto van een plant met mooie bloemen.


Wibi kan natuurlijk niet ontbreken bij de Picture Moments, Hier zit hij lekker te knabbelen aan een snoepstengel. # Wordt buiten steeds vroeger donker.

Reacties

  1. Leuke foto's! Ik heb gisteren ook zo'n groot palette gekocht bij de Action en een paar kleinere!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?