Doorgaan naar hoofdcontent

Picture Moments Oktober

Deze maand maakte ik vooral veel foto's van de natuur em hier en daar nog een andere foto.
Oktober was ook de maand waarin de Herfst al volop bezig is.
Kortom, kijk mee naar de foto's van de afgelopen maand!


Bij de Action hadden ze nu een aantal grote paletten, waarvan ik er twee kocht. # Vandaag is het Halloween en heb ik boven mijn bureau deze leuke pompoen lampjes hangen die ik ook kocht bij de Action.


Een erg mooie en herfstige foto # De huisjes die hier op het kastje staan zijn waxinelicht houders, erg leuk nu het weer eerder donker wordt buiten.


Twee foto's van de volle maan, iets dat ik altijd erg mooi eruit vindt zien.


Overal komen er ook weer steeds meer herfsttinten in de natuur. Op het moment dat ik dit artikel maak zijn de bladeren al veel verder verkleurt, wat er mooi uitziet.


Nog meer natuur foto's en een foto van een plant met mooie bloemen.


Wibi kan natuurlijk niet ontbreken bij de Picture Moments, Hier zit hij lekker te knabbelen aan een snoepstengel. # Wordt buiten steeds vroeger donker.

Reacties

  1. Leuke foto's! Ik heb gisteren ook zo'n groot palette gekocht bij de Action en een paar kleinere!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Populaire berichten van deze blog

Catrice Kaviar Gauche

Een jaar geleden kwam voor het eerste een Catrice Kaviar Gauche limited edition in de schappen te liggen, wat echt een groot succes was. En nu gaat Catrice daar mee verder onder dezelfde naam, maar met een hele andere collectie.


Essence Le The Little X-mas Factory

Essence is al bezig met de kerst! Het resultaat is de nieuwe collectie The Little X-mas Factory die verkrijgbaar is van eind november tot en met december, om al je beautydromen uit te laten komen. Klassieke kleuren zoals goud of dennengroen worden gecombineerd met roze.