Doorgaan naar hoofdcontent

Sweater Weather Tag

Het is buiten steeds kouder aan het worden en echt herfst weer.
En weer tijd voor knusse warme truien en gezellig een aantal kaarsen aan.
Iets dat ook bij de tijd van het jaar past is de Sweater Weather Tag.


 1. Wat is je favoriete geurkaars?
  Mijn favoriete geurkaars is bijna altijd wel appel-kaneel. Al vindt ik andere warme geuren ook erg fijn bij een geurkaars zoals vanille of patchouli.
 2. Koffie, thee of warme chocolademelk?
  Ik drink vrijwel geen koffie, eigenlijk bijna nooit. Ik ben echt meer een thee tiepje en dan niet de ´´gewone´´ thee, maar thee in allerlei smaakjes vindt ik altijd erg lekker. Mijn favoriete thee voor de herfst en winter is herfststorm en wintergloed van Pickwick.
 3. Pas jij je make-up routine aan in het najaar?
  Niet echt, vrij veel blijft bij mij hetzelfde als in de andere seizoenen. Wel gebruik ik een wat voedender dagcreme en pak ik in de herfst en winter vaker een donkere kleur lipstick.
 4. Wat is je favoriete eten tijdens de Feestdagen?
  Ik heb niet echt een voorkeur voor eten met de feestdagen, al vindt ik kalkoen altijd wel erg lekker.
 5. Muts of sjaal?
  Met een muts op zal je mij niet zou snel zien lopen. Gewoon omdat ik er niet zo van houdt en het er vaak alleen maar te warm ermee krijg. Ja, zelfs als het erg koud is buiten heb ik nog geen muts op. Mijn moeder zegt wel eens dat ik warmbloedig ben, want ik heb het vrijwel nooit koud. Wel draag ik als het buiten echt koud is een wollen tunnelsjaal, een van de fijnste soort sjaals die er bestaan.
 6. Wat is je favoriete wintertrui?
  Mijn favoriete wintertrui is een oudroze dunne trui met kleien knopen op de schouders. Deze heb ik iets van 2 jaar terug een keer bij de C&A gekocht en draag ik sindsdien erg graag in de winter.
 7. Wat is je musthave nagellakkleur van dit najaar?
  In de herfst en winter kies ik altijd voor de donkere kleuren zoals bordeaux, paars e.d. Vindt deze kleuren echt perfect bij deze tijd van het jaar passen.
 8. Laarzen of Uggs?
  Laarzen. Ik vindt uggs eerlijk gezegd niet bepaald mooie schoenen/laarzen.
 9. Wat is het leukste aan het najaar?
  Dat de bladeren weer beginnen te verkleuren, het buiten kouder wordt en je het binnen knus en gezellig kan maken met geurkaarsen e.d en natuurlijk dat de feestdagen er weer aan zitten te komen. Mijn favoriete tijd van het jaar!
 10. Heb je een favoriet liedje dit najaar?
  Ik heb niet echt een favoriet liedje voor het najaar.
Hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Catrice LE Travellight Story

Cruise Collecties van bekende ontwerpers combineren maritieme elementen met de trends van de jaren ’50. De reisproducten van de limited edition Travelight Story, die verkrijgbaar is in juli, zijn hier geheel op geinspireerd en dit is terug te zien in de make-up. Kijk je mee?

New-in Catrice Liquid Lip Powder (Metal Matt)

Bij de nieuwe assortimentsvernieuwing van Catrice kwamen ook de nieuwe Catrice Liquid Lip Powders in het assortiment. Deze zijn er in de gewone variant, maar ook in metallic. Metallic is dit seizoen helemaal in in je make-up. Ik kocht een aantal van de metallic variant en deze ga ik vandaag voor jullie reviewen! Lees snel verder of het ook echt wat is, metallic op je lippen!

Anderen dingen voor je laten bepalen, yes or no?

Je hoort wel eens mensen zeggen, je moet het zus of je moet het zo doen. Ook op het internet zie je dat velen voor anderen willen bepalen wat het beste is en hoe ze het moeten doen. Maar is het wel juist om andere mensen dingen voor jou te laten bepalen?