Catrice LE Viennart

De feestdagen zitten er echt al weer aan te komen en ook deze feestdagen komt ook Catrice weer met een limited edition die deze keerViennart genaamd is. Een LE die is geinspireerd op kant en bloemen en zorgt voor de klassieke look.


Catrice-Viennartlimited-edition

CATRICE VIENNART Baked Eyeshadow (€ 3,99) 
Mooi gedecoreerd. De drie Baked Eyeshadows zorgen voor een expressieve oogmake-up in stijl. De oogschaduw is te koop in de kleuren lavendel, goud en paars.
Verkrijgbaar in C01 Pearly Plastering, C02 Stunning Stucco en C03 Lovely Lace.


Catrice-Viennartlimited-edition-4

CATRICE VIENNART Shimmer Lip Colour (€ 3,99)
Elegante kleuren in een even zo elegante huls. Nude, fris abrikoos en donker Bordeaux van subtiel voor overdag tot ​​een elegante look. Verkrijgbaar in C01 C01 Nude Nouveau, C02 Klimt‘s Gentle Kiss en C03 Klimt’s Ardent Kiss.


Catrice-Viennartlimited-edition-8

CATRICE VIENNART Scented Powder (€ 4,99)
De transparante, geurende poeder geeft prachtige glinsterende highlights op het gezicht en de hals. Behalve glans geeft het ook een prettige, bloemige geur. De decoratieve, ronde glazen flacon met een pompverstuiver is nostalgisch charmant en geeft een subtiel laagje poeder op de huid. Echt een must-have,want ziet er zeker weten erg leuk uit!
\


Catrice-Viennartlimited-edition-7

CATRICE VIENNART Powder Blush (€ 3,99)
De Powder Blush heeft een mooi dessin en geeft een vleugje kleur. Fris abrikoos en zacht nude komen samen in een sierlijk patroon en geven wangen een stralende look. Verkrijgbaar in C01 Floral OrnARTment.


Catrice-Viennartlimited-edition-3

CATRICE VIENNART Ultimate Nail Lacquer (€ 2,99)
De effecten variëren van kleur tot kleur, en geven lavendel, abrikoos en Bordeaux een eigen karakter en glans. De flesjes zijn versierd met een kanten bloemdessin.
Verkrijgbaar in C01 Pearlescent Purpose, C02 Vienna Rose Woods, C03 LilART Lily en C04 ARTful Red.

Catrice-Viennartlimited-edition-5
CATRICE VIENNART Mirror (€ 3,59)
Praktisch en handig! Het opvouwbare handspiegeltje met een zilveren verpakking hoort thuis in elke tas. Het  bloempatroon is een  hommage aan het art noveaux tijdperk. Ideaal voor een snelle beauty-check onderweg.

 Best wel een mooie collectie, waarvan ik best wel benieuwd ben naar de lipsticks  en de bordeaux nagellak. En zeker naar de scented powder! Alleen vindt ik het niet echt een kerstcollectie, wel jammer. Ik had wel wat meer kerstachtige kleuren verwacht en veel meer glitters. Maar goed, iedereen heeft een andere mening natuurlijk.

“VIENNART” by CATRICE is vanaf half november t/m eind december 2014 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in BelgiĂ«.

Reacties

  1. Ik heb nog geen product die ik echt moet hebben zo op het eerste gezicht! Dat veranderd vast nog zodra er reviews verschijnen op blogs!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Let op met verse muntthee

wat is het verschil tussen eyeliner, oogpotlood & gelliner?